Chcete, aby vaše opálení vyniklo? Pak noste tyto barvy!

Chcete, aby vaše opálení vyniklo? Pak noste tyto barvy!

Opálená pokožka vypadá krásně a sexy, to je jasná věc. Proto se v létě na dovolené snažíme, aby nám ji sluneční paprsky vyladily co nejvíc do čokoládova. Aby vaše opálení vyniklo ještě víc, je třeba také zvolit vhodné barvy oblečení, které vaši zářivou kůži ještě zvýrazní.

Citrusové barvy

Barvy citrusů zahrnují zejména citronově žlutou, šťavnatou oranžovou a limetkově zelenou. Zvolte si správný odstín, který bude prospívat vaší barvě pleti. Tyto barvy zaručeně zvýrazní opálení i po několika chvílích strávených na slunci.

Pokračování 2 / 5

Zářivě bílá

Jasně bílá barva je ideální pro chladné tóny pleti, naopak tlumenější bílá se hodí pro ty, kdo mají tón pleti teplejší. Tato světlá barva vaše opálení dokonale zdůrazní.

Pokračování 3 / 5

Šťavnaté barvy

Barvy melounu, rybízu a šťavnatého ovoce, tak přesně tyhle utvoří nádherný kontrast s vaším opálením. Navíc budete vypadat svěže a k nakousnutí!

Pokračování 4 / 5

Barvy moře

Opálení skvěle doplní každý odstín modré barvy. Nejlépe s opálenou pokožkou vypadají modrozelené odstíny, třeba tyrkysová. Ještě tmavěji bude opálení vypadat se světlými odstíny modré.

Pokračování 5 / 5

Korálové barvy

Korálová barva je něco mezi barvou červenou a oranžovou. Tato barva a všechny její odstíny tvoří s opálenou pletí sehranou dvojku. Doplňte šaty v této barvě ještě rtěnkou ve stejném odstínu a budete k nepřehlédnutí!

Doporučujeme

Články odjinud