Bree.cz, 8290 Kč

Bree.cz, 8290 Kč

Zoot.cz 999 Kč
Zoot.cz 529 Kč
Zoot.cz 489 Kč
Bree 8 290 Kč
50
Fotogalerie

Chcete novou kabelku? Kolik jich potřebujete? Tohle byste měla vědět!

Určitě znáte ten pocit, když vaše nejmilovanější kabelka odejde do věčných lovišť a vám nezbývá, než hledat náhradu. Abyste neudělala chybu a nová kabelka adekvátně zaplnila místo po vaší ztrátě, mějte při nákupech na mysli následující čtyři věci a určitě vyberete správně.

Musí sedět

Je stejně důležité vyzkoušet novou kabelku jako nové džíny. Taška by vám měla pasovat, dobře sedět na rameni a ladit s vaším oblečením. Pokud hodláte investovat do dražší tašky, přemýšlejte nad tím, jestli se vám hodí jak k oblečení do práce, tak k víkendovým outfitům.

Promyslete si také, k jakým účelům budete kabelku potřebovat. Je zbytečné kupovat si hezkou tašku, do které se vám nevejdou složky z práce, které pak budete muset vláčet v ruce.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pokračování 2 / 4

Na velikosti záleží

Samozřejmě si nevystačíte s jednou taškou na všechno. Potřebujete minimálně tři – velkou, kterou můžete vzít do práce a vejde se vám do ní například i malý nákup, menší kabelku na procházku nebo večerní posezení v baru a psaníčko, které se hodí pro společenské události, jako je například návštěva divadla nebo plesu.

Při nákupu nové kabelky přes internet si změřte svoji starou, ať máte představu, jak bude ta nová veliká. V případě nákupu v kamenném obchodě si do tašky zkuste dát věci, které v ní budete nosit, abyste věděla, zda je akorát velká.

Pokračování 3 / 4

Zkuste kompromis

Vláčíte v tašce často notebook, kosmetickou taštičku a spoustu dalších nezbytně důležitých pokladů, takže vás většinou bolí záda a při chůzi se pomalu začínáte naklánět ke straně? Pak zvolte módní batoh, protože právě batohy jsou letos in.

Případně můžete zvolit kompromis, a to tašku, ze které se pomocí přídavných popruhů dá udělat batoh v případě, že je váš náklad opravdu těžký.

Pokračování 4 / 4

Zainvestujte

Jestli chcete kabelku, která vám vydrží, nebojte se trochu si připlatit. Levných kabelek je k dostání spousta, ale nízká cena většinou odpovídá jejich krátké životnosti. Nemusíte hned kupovat drahé značky těch nejslavnějších návrhářů, stačí se porozhlédnout v Mangu nebo v Marks&Spencer, kde najdete velmi kvalitní kabelky za přijatelné ceny.

Čím větší kvalitu však zvolíte, tím větší máte záruku, že s vámi taška zůstane opravdu dlouho – a víte, jak těžké je se rozloučit s tou starou a najít novou, která ji dokáže nahradit!

Doporučujeme

Články odjinud