Chcete zažít péči o vlasy jakou má Kim Kardashian?

Chcete zažít péči o vlasy jakou má Kim Kardashian?

Mít účes jako hollywoodská star? Dopřát svým vlasům tu nejlepší péči? Několika tahy se proměnit ve hvězdu, po které budou všichni toužit? Která žena by tohle všechno nechtěla?! A Vy to teď můžete mít!

Díky Kardashian Beauty – multifunkční žehličce na vlasy 3 v 1 , za kterou stojí, jak již tušíte, slavné sestry Kardashianovy, které patří mezi ikony světové módy, a pro které je máloco tak důležité, jako péče o svůj vzhled. Díky tomu můžete vsadit všechno na to, že produkty, které podepíší svým jménem, představují to nejlepší, co si můžete přát.

Multifunkční žehlička na vlasy 3 v 1, kterou nyní máte možnost zakoupit, vytvoří okamžitě elegantní a hladký účes. Rozšířené - 10 cm dlouhé destičky - jsou navržené tak, aby upravovaly jedním tahem, rychle a snadno větší plochu vlasů. S tímto praktickým pomocníkem velmi jednoduše vytvoříte i jemné vlny či lokny – je pouze na Vás, jaký styling zvolíte!

  • Díky různému nastavení teploty je multifunkční žehlička 3 v 1 Kardashian Beauty vhodná pro všechny typy vlasů.
  • Indikátor teploty je barevně rozlišen pro jemné, střední a hrubé vlasy.
  • Keramické destičky jsou napuštěné Black Seed olejem, který pomáhá podpořit dlouhotrvající hebkost a lesk i při každodenním používání.
Klepněte pro větší obrázek

Ideálním doplňkem je omlazující vlasový olej (Black Seed Dry Oil) , který je pro Vás připraven jako dárek k tomuto výrobku. Tento exotický olej je známý pro své bohaté léčivé vlastnosti. Již od dávných dob Egypťanů je jedním z nejvyhledávanějších olejů používaných pro zdraví a krásu. Kleopatra a šlechta ho užívali nejen pro omlazení, ale i na podporu celkového zdravotního stavu, při onemocněních a k hojení ran. Je bohatý na esenciální mastné kyseliny a antioxidanty. Jeho ultralehká formule se snadno vstřebává, okamžitě vyživuje a vyhlazuje vlasy bez jakéhokoliv zatížení. Usnadňuje následný styling. Olej obsahuje proteiny hedvábí, proto zanechává vlasy silné, hladké a nádherně lesklé. Vhodný je nejen na roztřepené konečky, ale také na výživu kořínků, pro posílení lesku a vyhlazení kadeří.

Kardashian Beauty je prestižní řada produktů pro ženskou krásu navržená v souladu se stylem sester Kardashianových a každý výrobek byl testován a schválen přímo jimi osobně. Pokud chcete držet krok v souladu se současnými trendy celebrit, potom je pro Vás značka Kardashian Beauty jako stvořená.

http://www.adeline-shop.cz/kardashian-beauty-multifunkcni-zehlicka-3v1/

Doporučujeme

Články odjinud