Zdroj: OK!

Zdroj: OK!

 Zdroj: OK!
 Zdroj: OK!
 Zdroj: OK!
9
Fotogalerie

Co si vzít na ples a do společnosti? Inspiruje vás sexy zpěvačka

Slovenská zpěvačka Mista má na kontě nové glamour fotky, a jelikož je plesová sezona v plném proudu, připravila pro vás inspiraci, co si obléci na ples, a nejen to, výběr okořenila i jinými tipy, které stojí za to.

"Fotky vznikaly v luxusním bratislavském hotelu a fotila jsem je pro slovenskou mutaci magazínu OK! I když nejsem velikou milovnicí plesů, nebránila jsem se vyzkoušet si nějakou kousky vhodné na ples a představit zajímavé módní tipy, " vtipkuje sympatická zpěvačka, která v posledních týdnech slaví i na českých hitparádách velké úspěchy.

Výběr outfitů byl ale opravdu široký, na focení si vyzkoušela nejen bohaté róby, ale stylista jí vybral i bílé pletené šaty.

Focení probíhalo jak na okně, gauči, tak na posteli. Hair stylista pro toto focení zvolil lokny a výrazné líčení. Velice sexy byla i v černých průhledných minišatech s kamínky a flitry doplněné o černé vysoké boty.

"Tento model byl opravdu odvážný, ale cítila jsem se v něm velice sexy, nejvíc jsem byla ale nadšená z bílých minišatů, které doplnila o sluchátka a červené boty na jehlových podpatkách."

Velice sexy působila i v dlouhých černých šatech s velkým rozparkem, avantgardně působil model lesklých šatů, ke kterým si vzala vysokou sportovní obuv. "Musím přiznat, že to byla opravdu odvážná kombinace, ale výsledek byl neotřelý, a to se mi líbí, mám ráda zajímavé a provokativní věci," prozradila zpěvačka.

Mista je v současné době miláčkem mladých, s novým singlem Show me láme příčky hitparád a před pár dny dotočila v Německu nový singl Feel the breeze, který bude mít premiéru sice na německém trhu, ale počítá se s tím, že osloví její fanoušky i v Česku.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud