Dámou i v kouscích ze sportovního šatníku?

Dámou i v kouscích ze sportovního šatníku?

Pokud máte ráda elegantní styl, pak se sportovním kouskům při běžném nošení obvykle vyhýbáte. Užijete je na sport, nebo třeba na doma či do parku, ale to je tak maximum. Přitom je škoda nevyužít je i ve svém jinak elegantním či prudce fashion stylu. Poměrně nudný outfit totiž mohou vyšvihnout do hvězdných výšin! A vy přeci chcete být jedinečná dáma a ne šedá myška?

Jaké kousky by se vám mohly hodit?

Módní tenisky

Tenisky jsou v poslední době základem šatníku. Mnohé celebrity a módní ikony jsou toho důkazem. Můžete namítat, že tenisky patří jen na sport nebo volnočasové nošení a zbytek je nevkus, ale tak tomu v dnešní době již není. Módní experti radí nebýt otrokem jen jednoho stylu. Alkohol se míchat nemá, ale v módě je tomu naopak. Zkuste někdy udělat změnu a klasický kousek nahradit něčím neobvyklým. Právě třeba teniskami. Hledejte lehké subtilnější modely. Dámské tenisky Nike Air Max nabízí dostatečně trendy vzhled, ale i prvky, které vám zaručí maximální komfort, a to také není k zahození ne? Nosit je můžete klasicky ke kalhotám, ale třeba i k šatům a sukním. Vypadá to skvěle!

Klepněte pro větší obrázek

Prošívané bundy

Prošívané bundy také patří spíše sportovnímu stylu. Letos se ale nosí ke všemu. Hlavně v oversize velikosti. To už je ale o větší odvaze. Zimní bundu si ale s čistým svědomím letos můžete vzít k vysokým podpatkům a luxusní kabelce.

Klepněte pro větší obrázek

Kšiltovka

Kšiltovka není jen pro teenagery. Je oblíbeným fashion kouskem modelek a outfitu dokáže dodat zajímavý šmrnc a mladistvý look. Další její devízou je, že dokáže nejen ochránit před zimním chladem, nebo letním sluncem, ale dokáže i skvěle skrýt zrovna neupravené vlasy. Zkusíte ji?

Klepněte pro větší obrázek

Přesvědčili jsme vás, že vám váš styl tyto kousky nenaruší?

Doporučujeme

Články odjinud