Daniela Peštová slibuje: "Nebudu přísná porotkyně!"

Daniela Peštová slibuje: "Nebudu přísná porotkyně!"

Topmodelce Daniele Peštové (38) připadl nelehký úkol. Spolu s dalšími porotci v čele s fotografem Robertem Vanem bude vybírat umělce, kteří letos poprvé v České republice obdrží za svoji práci "módního Oscara", cenu Elle Style Awards.

Daniela se již 7.9. sešla s ostatními porotci - fotografem Robertem Vanem, návrhářkou Klárou Nademlýnskou, ředitelem modelingové agentury Elite Model Look Sašou Jánym a šéfredaktorkou časopisu Elle Ladou Radovskou -, aby probrali navržené kategorie.

"První proces vybírání máme úspěšně za sebou," prozradila Korzu Peštová, která je znamením Váha a její rozhodování prý nebylo úplně jednoduché. "Když nade mnou někdo stojí s bičem, dokážu se rychle rozhodnout. Ale to je málokdy, takže většinou si na rozmyšlení dávám čas. Když už to jinak nejde, snažím se vše dělat vyřazovací metodou. Stejně jako včera," svěřila se modelka, jak vybírala svého favorita z pěti navržených kategorií Zahraniční návrhář roku, Český návrhář roku, Style ikona roku, Modelka roku a Cena za počin roku.

Na rozdíl od svého přítele, muzikanta Pavola Habery, který pro změnu zasedl jako porotce v soutěži Česko Slovenská SuperStar, prý nebude tak přísná. "Tady to není moc o přísnosti, ale spíše o tom, co který člověk tento rok ve svém oboru dokázal. To vybírání osobností je trochu jiné, než co dělá Paľo," vysvětlila Daniela.

Ta je teď krátce po porodu svého třetího dítěte, syna Paula Henryho. Má ho, stejně jako šestiletou dceru Elle, právě se zpěvákem Haberou. Nejstaršího syna Yannicka má Daniela z prvního manželství s ředitelem řetězce Fashion Café Tommasem Butim.

Doporučujeme

Články odjinud