Dermacol po 45 letech

Dermacol po 45 letech

Letos na jaře oslaví původní česká kosmetická značka Dermacol 45. výročí od vzniku prvního výrobku, kterým byl silně krycí Cover Make-up. Za těch 45 let urazil Dermacol dlouhou cestu a musel obstát v přílivu nových zahraničních značek. Své místo si uhájil a i dnes, po 45 letech, patří ke špičce kosmetických značek, které se nejvíce prodávají u nás i na Slovensku.



Většina český žen má značku Dermacol spojenou se slavnými osobnostmi, které se v reklamách Dermacol objevily. Pojďme se společně podívat na ty nejznámější z nich.

Reklama s Andreou Verešovou způsobila před pár lety malý skandál, když se objevila nahá v televizním spotu na tělovou řadu Enja. Andrea byla první známou tváří Dermacolu i řady Enja, kde ji po několika letech vystřídala temperamentní slovenská herečka Zuzana Kanócz a posléze Alice Bendová, česká herečka známá ze seriálu VKV nebo zábavního pořadu Hádej, kdo jsem!

Další známou herečkou, se kterou se značka Dermacol v rámci své kampaně spojila je Zdeňka Žádníková, propagátorka zdravého životního stylu, která se stala v roce 2005 tváří olivové řady pro citlivou pleť Protective. Dále je to Simona Postlerová, která je tváří řady pro zralou pleť Elixir, vždy usměvavá Jana Paulová si užívá luxusu s kaviárovou řadou pro velmi zralou pleť Gold Elixir a nově od loňského května Iva Kubelková, tvář dekorativní kosmetiky Dermacol, která si dopřává péči s perlami Pearl Elixir.

Dermacol dnes spolupracuje s několika divadelními scénami a líčí jejich herečky i herce. Nejvýrazněji spolupracuje s Hudebním divadlem Karlín, kde účinkují takové hvězdy jako je Lucie Bílá, Dasha, Hanka Růžičková, Jiří Korn, Václav Noid Bárta a mnoho dalších. Vrací se tak ke svým kořenům, kdy byl nenahraditelný v maskérnách Filmových studií Barrandov. Záři hvězd také zakusil při spolupráci s Česko Slovenskou SuperStar, jejímž byl Dermacol partnerem. Na jedné z autogramiád se zrodil nápad na reklamu s finalistkou této pěvecké soutěže Monikou Bagárovou, která je aktuálně nejmladší tváří značky Dermacol.



Kamila Netolická

Doporučujeme

Články odjinud