1.	Mango 999 Kč

1. Mango 999 Kč

2.	Asos.com od 1599 Kč
3.	Tamsin.cz 1020 Kč
4.	Zara 3799 Kč
5.	Aldo 559 Kč
17
Fotogalerie

Dokonalý večerní look? Bez doplňků by to nešlo!

Kabelky a boty– mohlo by se zdát, že jsou to jen maličkosti, opak je však pravdou. Právě tyto „drobnosti“ dotvoří celý outfit a vynesou vás na módní Olymp.

Vstupenky nebo pozvánky už leží na poličce, šaty jsou také připravené a vy nedočkavě přešlapujete před botníkem nebo před poličkou s kabelkami? Rozumíme vám! Vybrat si ty nejvhodnější doplňky je přeci stejně důležité, jako najít dobře padnoucí večerní šaty.

Začněme u kabelek. Objemné kabely miluje snad každá žena, jsou přeci tak pohodlné a vejde se do nich úplně všechno, na večerní akci slavnostnějšího rázu se ale opravdu nehodí! Kromě toho, kdy jindy budete mít příležitost „vyvětrat“ malá psaníčka, do kterých se skoro nic nevejde? Dejte pro jednou praktické otázky stranou a vybírejte podle vzhledu.

Dnes máte opravdu z čeho vybírat. Prudce elegantní modely, vtipné mini krabičky různých tvarů, nenápadná klasika – nabídka na trhu je opravdu široká. Návrháři nyní doporučují nebrat se příliš vážně a vsadit na nějaký vtipný kousek, například ve tvaru krabice na mléko, knihy nebo oka – vše ale samozřejmě ve večerním provedení.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Výběr bot už je poněkud složitější záležitosti. Ani ne tolik z hlediska designu, ale spíš pohodlnosti. Nemusíme si nic nalhávat, jen málokterá žena v nich dokáže bez problému a bolesti vydržet celý den, popřípadě večer. Vybírejte tedy především podle příležitosti. Jdete-li tancovat, raději sáhněte po menším podpatku a ověřeném modelu. Věřte, že nové boty na taneční večer, nejsou dobrou volbou. Když ale víte, že většinu večera prosedíte, neváhejte, a jděte i do vyšších lodiček.

Vždy mějte v botníku dva univerzální páry – tělové a černé lodičky. Zda budou lakované, nebo matné, je jen na vás. Tyto modely se hodí pro každou příležitost a pro všechny outfity! Zbytek sbírky večerních bot si sestavte podle vlastní chuti. Věčná otázka, zda jsou lepší u lodiček špičky kulaté nebo špičaté je stále ve vzduchu. Kulatá špička je klasikou, která neurazí, ale ani nenadchne. Z módy sice nikdy nevyjde, ale může působit dost nudně. Už několik let jsou hitem špičky ostré. Nepleťme si je ale s těmi z „devadesátek“, které byly snad dva metry dlouhé! Špičaté lodičky vám vykouzlí krásnou nohu, ale mohou být méně pohodlné, než ty se špičkou kulatou.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Páskovými sandálky také nikdy nic nezkazíte. Pokud si je teda nevezmete na punčochy. Proto je to s nimi obtížnější v zimních měsících. Když ale víte, že je zajištěn odvoz a akce není venkovní, není nad čím dumat.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Abyste ráno neproklínala své boty, a nemusela si ošetřovat bolavá nebo rozedřená chodidla, existuje několik pomocníků, kteří vám budou večer rádi dělat společnost. Saténové nebo gelové polštářky do bot. Vaše „bříška“ na nohou si opravdu oddechnou a budou děkovat. Proti otlačeninám může pomoci nanesení slabé vrstvy sypkého pudru na nohy, který zabrání tření. Na podobném principu fungují i hedvábné spreje. V boji proti puchýřům Vám pomůže tyčinka, která se nanáší na paty a jiné, nejvíce namáhané části chodidla.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud