Drápky jako z časopisu: Jaké laky na nehty jsou trendy toto léto?

Drápky jako z časopisu: Jaké laky na nehty jsou trendy toto léto?

Co se týče trendů v lacích na nehty, není žádnou novinkou, že klasická červená barva je in neustále. Léto ale svádí k experimentům, tak ho dopřejte i svým nehtům. Jak se na nich můžete vyřádit v této sezóně?

Fuchsiová

Zářivá fuchsiová, která jde lehce do neonově růžové. Perfektní pro ty z vás, které se bojí neonek, ale touží po zářivější barvě. (Mohu potvrdit z vlastní zkušenosti!) Bude vypadat dobře jak na kratších, tak i na delších nehtech. V případě této barvy se vyhněte nailartům a kamínkům. Nechte vyniknout samotnou barvu!

VIDEO: Jaká letní manikúra a pedikúra vám bude nejvíce slušet?

Pokračování 2 / 6

Třpytky

Třpytky jsou letos trendy v líčení a není divu, že se toto léto nosí i na nehtech. Pokud jsou třpytky na vás až moc, zkuste metalické laky, které jsou lesklé, ale třpytky nemají. Tento trend je jako dělaný pro letní večírky!

Pokračování 3 / 6

Citronově žlutá

Nic nedoplní opálenou kůži tak jako citronově žlutá na vašich nehtech. Zapomeňte ale na hořčicově žlutou, ta totiž na nehtech moc dobře nevypadá. Porozhlédněte se po takové, která má studenější odstín.

Vyrobte si vlastní lak na nehty:

Pokračování 4 / 6

Tyrkysová

Oblíbenou pastelovu mint barvu vyměňte za zářivější tyrkysovou. Pokud trávíte většinu léta v kanceláři, bude vám alespoň připomínat moře! Nejlépe bude vypadat na krátkých nehtech.

Pokračování 5 / 6

Nude odstíny

Nude barva vám může připadat nudná, ale její největší výhodou je její variabilita. Navíc skvěle vypadá k opalené pokožce. Nude barvy na nehty unosíte jak do práce, tak i na letní svatby vašich známých.

Pokračování 6 / 6

Korálová

Korálová barva je skvělou alternativou nesmrtelné červené. Barva do oranžova vypadá zrovna tak elegantně, ale zároveň nabízí nádech léta! Můžete zvolit i jemnější odstín korálové – broskvovou, která je pastelovější.

Doporučujeme

Články odjinud