Fashion show Quelle 2009

Fashion show Quelle 2009

The best of z aktuální kolekce představila Quelle Fashion show 30. března 2009 v pražském hotelu Andelś.

Na módním mole se kromě modelek objevila Markéta Hrubešová s dcerou Christel, Ivana Jirešová, Tereza Kostková, Kristýna Leichtová, Nikol Štíbrová, Zuzana Vejvodová, Štěpánka Duchková. Akci moderovala opět krásně štíhlá Michaela Maureová, které by nikdo nehádal, že před 2 měsíci přivedla na svět dvojčátka.

A co se bude nosit?

Dámská móda se vrací ke stylům retro, především do uvolněné éry hippie 70. let, ale i k eleganci let osmdesátých. Z barev zůstává hra černé nebo hnědé s bílou, často se objevuje kombinace modré s bílou. Nechybí ani pastelové odstíny. Barevnost oživují výrazné odstíny jako zářivá fuchsiová nebo fialová. Navrací se batikování, drobný květinový potisk, káro, puntík, stálicí jsou pruhy a další grafické vzory.
U pánských modelů je zastoupena černá s bílou, nadčasový modrý denim, kamenná šedá spolu s výraznými akcenty červené, tyrkysové nebo modré. Ke klasickým džínám se nosí polokošile nebo košile s krátkými rukávy. Společenská pánská móda se opírá o obleky s dokonalým střihem v neutrálních barvách.
Quelle nezapomíná ani na děti, kde klade ještě větší důraz na pohodlné střihy a pestré barvy.

Fotogalerie:


Doporučujeme

Články odjinud