HairX

HairX

Jaro se ohlásilo ze dne na den slunečními paprsky a teplotami skoro letními. Sundaly jsme kabáty, zuly kozačky a odhodily čepice. A možná některé z nás usoudily, že vlasy potřebují po dlouhé zimě mimořádnou péči a třeba i změnu. Každá z nás chce mít krásné a upravené vlasy dle svých představ. Sníme o vlasech lesklých a hladkých jako hedvábí a po bohatém objemu a účasu, který drží tvar a… zkrátka chceme být dokonalé.

Společnost Oriflame ví, jak jsou pro vás vlasy důležité a po 3 letech výzkumu, 160 nově prozkoumaných ingrediencích, a 5900 hodinách intenzivního testování, uvádí na trhu novinku v podobě široké škály přípravků péče o vlasy Hair X. Navíc se Oriflame spojil se salonem Corinne & Friends, jehož specialisté jsou vlasovými stylisty slavných hvězd z celého světa. Ve spolupráci se společností Oriflame se snaží dát svým zákazníkům rady a tipy, jak nejlépe o své vlasy pečovat.

CORRINE HENRIKSSON Heslem Corrine je vždy věřit svým snům a následovat je. Dokladem toho, že její motto funguje, je i vlasový salon, ve kterém češe nejznámější švédské celebrity. Už 15 let je známá svým klasickým, nadčasovým stylem, který má švih. Corinne Henriksson, hlavní stylistka Corinne & Friends vzkazuje: „Zapomeňte na varování, které jste si přečetli na krabičce s barvou na vlasy. Ano, barva bledne po opakovaném mytí. A barvení může vlasy i poškodit.“ Ale Ochranný šampón a kondicionér pro barvené vlasy HairX dodá vlasům zářivější odstín*, než běžný šampón. Obsahuje totiž komplex Colour Pro+ s výtažky z baobabu a hořkého pomeranče, který bojuje proti volným radikálům, a účinné zvláčňující složky pro hebké a poddajné vlasy. Výsledkem je 200% ochrana barevného odstínu.

Podle laboratorních testů *šampónu a kondicionéru/šampónu, kondicionéru a masky po 8 umytích vlasů ve srovnání s běžným šampónem.

DANIEL KRIEGER „Nikdy se neboj změny!“ tvrdí Daniel, který je odborníkem ve svém oboru již 5 let. Je přesvědčen, že klíčem ke skvělému účesu je použít, co máte právě po ruce, spolu s těmi pravými přípravky. S tímto mottem stylizoval i vlasy modelek na stockholmském týdnu módy. Daniel Kriger, stylista a manažer salonu Corinne & Friends varuje: „Časté mytí a negativní vlivy okolního prostředí jsou často receptem na mdlé, vysušené vlasy bez života.“ Přitom to tak vůbec nemusí být. Šampón a kondicionér pro každodenní použití HairX využívají komplex HydraPlus, který vlasy zjemňuje, zvláčňuje, chrání je před stresem z denního mytí, pomáhá je hydratovat (72 % žen souhlasí*) a uchovává jejich poddajnost. Díky tomu mohou být vlasy myty každý den bez toho, aby ztratily svou zdravou vitalitu.

  • Podle spotřebitelského hodnocení 85 žen po 2 týdnech každodenního používání.

ANNA SÖDER Anna nachází inspiraci všude kolem sebe. Během své šestileté praxe pracovala např. jako stylistka soutěží Švédsko hledá superstar a Eurovision. Soustředí se na vyjádření individuality klienta a jak sama říká: „Ráda zkouším různé styly, někdy jsem rocková hvězda, někdy punk, hippie, bohém, ale vždy jsem to já!“ „Mastné vlasy trpí nadměrným vylučováním kožního mazu. Pro účinné vyřešení problému je třeba soustředit se na příčinu – mazové žlázy v pokožce“ tvrdí Anna Söder, stylistka a vizážistka Corinne & Friends. Vyrovnávající šampón a kondicionér HairX obsahují komplex VitaPure s vitaminem E, který pomáhá redukovat tvorbu mazu (až o 79 %*). Šampón je navíc obohacen o povzbuzující mentol. Výsledkem jsou svěží a vyrovnané vlasy.

  • Podle spotřebitelského hodnocení zákazníků s mastnými vlasy po 2 týdnech

MICHAEL KANYON Michael žije v New Yorku, ale pracuje i v Miami, LA a ve Stockholmu. Má za sebou 15 let zkušeností ve svém oboru a jeho rada zní: „Nesledujte trendy.“ Česal takové osobnosti, jako jsou Katy Perry, Duffy, Jordin Sparks nebo sestry Hiltonovy. Specializuje se na „sexy vlasy pro sexy ženy“ a sám sebe vidí jako „černou ovci v rouše vlčím“. „Spousta lidí si stěžuje, že vlasové přípravky nedodávají jejich účesu ten pravý objem“ říká Michael Kanyon, ezinárodní stylista Corinne & Friends. Objemový šampón a kondicionér HairX však nabije vlasy vitalitou* a okamžitě jim dodá objem, který vydrží celý den.Komplex VoluMax zaručí lesk a tvar, speciální polymery ochrání před statickou elektřinou a zvláčňující složky usnadní rozčesávání.

  • Podle spotřebitelských testů na 94 ženách s jemnými vlasy.

Podle laboratorních testů.

Soutěž s oriflame

Buďte i Vy spokojená se svými krásnými vlasy a dokonalým účesem – s Oriflame je to snadné! Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a na 3 z vás čeká balíček s výrobky Hair X v hodnotě 516 Kč. V balíčku naleznete řadu pro objem a řadu pro každodenní použití.

Na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz se dozvíte více o řadě Wellness by Oriflame a můžete si prolistovat katalog on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň a poradců, kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz. Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat. Spoustu zajímavých tipů, nápadů a reportáží naleznete na webové televizi na http://www.tv.oriflame.cz>www.tv.oriflame.cz

Doporučujeme

Články odjinud