Hrozíte se silvestrovské party? Takto zamaskujete 1. ledna následky

Hrozíte se silvestrovské party? Takto zamaskujete 1. ledna následky

Silvestrovská party na vás zanechala viditelné a nehezké stopy, ale vy musíte z jakýchkoliv důvodů 1. ledna mezi lidi? Známe pár kosmetických tipů, jak zamaskovat následky divokého večírku a vypadat k světu.

Korektor

V takové situaci bude korektor váš nejlepší kamarád. Pro zamaskování tmavých kruhů pod očima raději použijte tekutý, který tolik nezatěžuje pokožku a netvoří na ní vrstvu líčidla. Nejvhodnější odstín je ten, který má žluté tóny. Korektor jemně vklepejte prsty do pokožky a až po chvíli přes něj naneste make-up.

Jak vyrobit masku na kruhy pod očima? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 5

Rozjasňovač

Díky rozjasňovači můžete vrátit vaší unavené pleti jiskru. Použijte ho po nanesení make-upu a aplikujte ho na oblasti pod oči a pod obočí, do středu čela i na bradu. Stejně jako korektor ho do pokožky jemně vklepejte. Rozjasňovač krásně prozáří vaši pleť a světlo, které bude odrážet, skryje vše nechtěné. Nezapomeňte na tvářenku, na lícní kosti se nejlépe bude hodit růžová.

Pokračování 3 / 5

Oči

I oči dostaly během mejdanu pořádně zabrat ať už kvůli kouři z cigaret nebo množství vypitého alkoholu. Určitě použijte kapky do očí, které bělmu znovu vrátí jeho přirozenou bělost, nespoléhejte však jen na ně. Určitě se vám bude hodit tělová nebo bílá linka, kterou aplikujete na dolní víčko, na vnitřní stranu nad řasy. Potlačíte tak červené bělmo a nebudete vypadat tak unaveně.

Pokračování 4 / 5

Rtěnka

Oči a temné kruhy už máte nalíčené a unavený vzhled potlačený, občas ale nepomůže ani nejlepší make-up. Snažte se proto odvést pozornost jinam, a to nejlépe na rty. Tam nehrozí stopy únavy ani tmavé kruhy. Není na tom nic složitého – jednoduše použijte výraznou rtěnku v růžové nebo sytě červené barvě. Tak zajistíte, že si okolí unavených očí nebude tolik všímat, navíc tyto barvy zneutralizují nažloutlou barvu pleti.

Pokračování 5 / 5

Vlasy

Nestíháte si umýt hlavu, na které máte po náročné jízdě mastný drn? Nevadí, i s tím se dá pracovat. Rozhodně si vezměte na pomoc suchý šampon, který vám pomůže s viditelnou mastnotou. Poté se pokuste stvořit na hlavě takový účes, ve kterém se mastné pramínky ztratí. Doporučujeme drdol, koňský ohon nebo cop. Když bude nejhůř, natáhněte slušivou čepici.

Doporučujeme

Články odjinud