Hurá na nákupy

Hurá na nákupy

Udělejte si radost a hýčkejte se kvalitními kosmetickými produkty. Nejen, že se budete moci radovat z krásné pleti či příjemné vůně, ale také z exklusivních dárků a výrazných slev, které značky připravili pro zářijové zákaznice. Vydejte se proto bez výčitek po obchodů a dopřejte si trochu luxusu.

Estée Lauder

Přestože tradiční Čas dárků u Estée Lauder propukne až 12. října, nemusíte své nákupy odkládat a vydejte se do butiku již tento měsíc. Při nákupu jakékoliv péče o pleť, nezáleží zda se jedná o pleťový krém či sérum nebo oční péči, získáte elegantní taštičku se třemi malými produkty podle typu pleti. Máte tak jedinečnou příležitost vyzkoušet si další výrobky této prestižní značky. Tato akce začíná 14. září a platí do vyprodání zásob.

Vichy

Od tohoto měsíce nabízí francouzská kosmetická značky Vichy jedinečnou možnost vyzkoušet oblíbené hydratační krémy za velmi příznivou cenu. Nové praktické balení oceníte i na cestách, neboť jednotlivé tuby obsahují 40 ml krému, takže nezaberou mnoho místa ani v menším příručním zavazadle. V této nabídce najdete tyto produkty: Liftactiv CxP na normální až smíšenou pleť, Liftactiv CxP na suchou pleť, Aqualia na normální až smíšenou pleť, Aqualia na suchou pleť, Normaderm denní, Neovadiol na suchou pleť a Nutrilogie 2. Vše za ceny od 340 do 550 korun.

Salvatore Ferragamo

Italský módní dům Salvatore Ferragamo uvádí v září na český trh novou vůni F by Fascinating Night, která je variací na již známou F by Fascinating. Pokud si pořídíte novinku během září, budete si moci užívat obě vůně. K nákupu parfémované vody F by Fascination Night o objemu 90 ml získáte jako dárek třpytivý parfémovaný pudr F for Fascinating. Značka připravila také dárky k vůni Tuscan Soul a k říjnové novince F by Ferragamo pour Homme Black. Akce platí v parfumériích Fann.

Versace

Toužíte po luxusní večerní kabelce nesoucí známé jméno? Pak si pospěšte do některé z parfumerií Fann, kde během měsíce září probíhá jedinečná akce. Společenskou tašku Versace v módní zlaté či jemné lila barvě získáte zdarma k nákupu některé z dámských vůní značky Versace za více jak 1500 korun. Ani muži nepřijdou zkrátka, pro ně je připravena praktická toaletní taška, pokud účet za pánské vůně Versace přesáhne 1000 korun.

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud