Hvězdná rtěnka

Hvězdná rtěnka

Udělování filmových cen je vždy v Hollywoodu velkou událostí, na kterou se hvězdy pečlivě připravují. Nádherné šaty, dokonalé účesy a bezchybné líčení patří mezi povinnou výbavu každé osobnosti kráčející po červeném koberci. Svou vizáží udávají trendy a také se nemalou měrou podílejí na prodeji šatů i kosmetiky. Proto se často novinky objevují nejdříve právě na takových událostech jakými jsou Zlaté Glóby.

Letošní udílení filmových a televizních cen se událo v deštivém Los Angeles, ovšem ani nepřízeň počasí neubrala krásným herečkám ani z jejich pověstné krásy. S elegancí sobě vlastní se procházely po slavném červeném koberci s deštníky, které chránily jejich pečlivé líčení a nádherné, velmi luxusní a často nesmírně drahé róby. Velkou pozornost tradičně upoutávaly nejen náročné róby, ale také líčení. Toho využila značka Chanel a věnovala vybraných celebritám svou zbrusu novou rtěnku Rouge Coco de Chanel. Toto líčidlo sice půjde do obchodů, ovšem až v březnu, zatímco slavné krásky si mohly otestovat novinku již nyní.

Chanel jasně hlásá, že rok 2010 bude rokem rtěnek. Peter Phillips proto poprvé ve své roli ředitele sekce make-up vytvořil novou rtěnku. Snaží se tak přesvědčit armádu milovnic lesků na rty, že klasická rtěnka je mnohem lepší. Hydratační skvost pro svůdná ústa dostal jméno Rouge Coco. Jak Phillips říká: „Vypadá to, že ženy zapomněly, jak se rtěnka nanáší. Máme tu celou generaci dívek nosící jen lesky. Nemám nic proti leskům, ale je to tak ženské, když si nanášíte rtěnku. Chci růž, která se snadno nanáší jako lesk a dlouhotrvající formuli pro pohodlný pocit na ústech.“

Rouge de Coco nabídne celkem 30 nejrůznějších nositelných odstínů a zcela nahradí dosavadní linii Hydrabase. Každá ze třiceti barev se inspiruje v životě slavné návrhářky Coco Chanel, jemná růžová Mademoiselle, tmavá růžová Camelia či jasně rudá Paříž jsou jen malým zlomkem celkové nabídky. Není divu, že ji tuto novinku rázem oblíbily hvězdy a jejich vizážisté.

Na Zlatých Glóbech jste mohli obdivovat krásné rty takových celebrit jako Jennifer Garner, Sandra Bullock či January Jones, které předvedly Rouge de Coco ve velkém stylu. Jemné líčení Jennifer Garner korunoval odstín Rouge Orange – intenzivní růžová s bronzovými odlesky. Sandra Bullock vsadila na Beige Felin, přirozený odstín skvěle doplňující dramatické líčení očí. January Jones předvedla klasický glamour vzhled s pomocí rudé barvy Paris. Největší fanynkou je ovšem Vanessa Paradis, která se stala tváří Rouge de Coco a vrací se tak po letech v roli modelky své oblíbené značky.

Doporučujeme

Články odjinud