Hydratace pleti z čisté přírody

Hydratace pleti z čisté přírody

Krásná zářivá pleť je přáním každé ženy. Dobře hydratovaná pokožka vypadá nejen svěže, ale méně se na ní tvoří drobné vrásky. Pokud se kůže nadměrně mastí, nebo se na ní střídají příliš suché a příliš mastné zóny, znamená to, že vlastní regulační procesy přestávají dobře fungovat.

Pro obnovení rovnováhy tuku a vody v pokožce a pro intenzivní hydrataci existuje řada Kosatcové pleťové péče. Obsahuje výtažky z oddenku kosatce německého, který stejně jako ostatní použité suroviny pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Čisté přírodní složky nezatěžují pokožku a pomáhají pleti udržet si optimální hydrataci po celý den. Kosatcová pleťová péče Weleda obsahuje kosatcový denní a noční krém, kosatcový hydratační krém a osvěžující pleťovou masku.

Oddenek kosatce německého je známý díky své vysoké schopnosti absorbovat vlhkost, uchovávat ji a rovnoměrně s ní hospodařit tak, jako to dokáže zdravá pleť. Na stejném principu funguje také revitalizující a hydratační Kosatcová pleťová péče, která je vhodná pro všechny typy pleti. Obnovuje rovnováhu pleti, dodává jí elasticitu a zároveň chrání před nepříznivým vlivy vnějšího prostředí.

Komplexní řada obsahuje denní, noční a regenerační péči. Pravidelným používáním Kosatcové pleťové péče si naše pleť osvojí přirozené dovednosti kosatce.

Vybírat můžeme z těchto čtyř přípravků:

Kosatcový denní krém - intenzivní, pěstící krém chrání normální a smíšenou pokožku před vnějšími vlivy prostředí. Díky výtažku z oddenku kosatce pomáhá udržovat správnou hydrataci pokožky během celého dne. Po použití je pleť pružná, zářivá a jemně vypnutá. Ideální jako podklad pod make-up.

Kosatcový noční krém – výživná noční péče. Během spánku dochází k intenzivní výživě a regeneraci pleti. Po probuzení je pokožka sametově hebká a vláčná.

Kosatcový hydratační krém – lehký revitalizační krém je určen pro denní i noční péči. Je vhodný pro všechny typy pleti. Velmi snadno se vstřebává a okamžitě osvěžuje pokožku. Ideální jako podklad pod make-up.

Kosatcová osvěžující maska – osvěžující chladivý gel je skvělý pro unavenou nebo namáhanou pleť. Po použití dochází k okamžitě viditelné hydrataci. Pleť je projasněná a svěží. Má lehké nemastné složení a snadno se vstřebává. Vhodná pro všechny typy pleti.

Zdroj: Weleda



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Nový hit - Parfém s vůní krve!

Doporučujeme

Články odjinud