Hydratovaná pleť je základ

Hydratovaná pleť je základ

Dehydratovaná pleť vypadá unaveně, je bez jasu a vitality. Pokožka je napnutá a velice často dochází k jejímu olupování. Vše souvisí s životním stylem - počet vykouřených cigaret, pobyt ve znečištěném ovzduší, klimatizovaných prostorách, ale také časté vystavování slunečním paprskům.



Druhým důležitým faktorem je samozřejmě věk. S přibývajícími lety naše pokožka nedokáže udržet tolik vody a dochází k narušení přirozené lipidové vrstvy. Pokožka ztrácí svou elasticitu a dochází ke vzniku prvních vrásek.

Proto naše rada zní: hydratujte, hydratujte, hydratujte!

Základem je pitný režim, minimálně 8 sklenic čisté vody denně a samozřejmě kvalitní pleťová péče. Vybrat si ten správný hydratační přípravek je velice individuální záležitost, je třeba brát ohled na potřeby vaší pleti, na její případnou sensitivitu, typ pleti – suchá, mastná, smíšená atd.

Vybrali jsme pro vaši inspiraci několik přípravků, který si zvolíte záleží jen na vás a na vašich možnostech.

Hydraphase Intense od La Roche-Posay

1.hydratační péče, která zásobí pleť vodou a díky pevným buněčným spojením udržuje vodu v pleti dlouhodobě. Obsahuje termální vodu z La Roche-Posay. Péči navíc najdete v unikátním obalu, který zabraňuje kontaminaci krému a můžete si sama zkontrolovat, kolik péče ještě v tubě zbývá! Zakoupíte v lékárně za 510 Kč.

Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer od Clinique

Je nejmodernější hydratační přípravek pro každodenní hydrataci a prevenci stárnutí pleti. Tato pokročilá formule se speciálními účinky je výsledkem uplatnění nové technologie, která má za cíl zmírňovat viditelné poškození pleti způsobené jak vnějšími agresivními faktory, jako je slunce a znečištěné prostředí, tak i vnitřními agresivními faktory, jako je každodenní psychický a emocionální stres, chránit proti škodlivým a stárnutí pleti způsobujícím účinkům slunce díky kvalitnější formuli bránící pronikání UVA a UVB paprsků, posílit funkci kožní bariéry, která je klíčovým prvkem prevence poškození pleti, posílit imunitu kůže proti viditelným známkám stárnutí pleti, udržovat přirozenou hladinu kolagenu a elastinu. Cena 1390 Kč.

NIVEA VISAGE Hydratační denní krém Aqua Sensation

Okamžitě probudí vaši pleť i smysly a zajistí osvěžující pocit hydratace. Lehké složení s výtažky z okurky dodá vaší pleti okamžitou vlnu svěžesti a díky magnéziu a ženšenu rychle odstraní známky únavy. Přírodní hydratační látky poskytují pleti 24hodinovou hloubkovou hydrataci. Komplex UVA/UVB filtrů v kombinaci s vitamínem E chrání pleť před vnějšími škodlivými vlivy. Cena 239 Kč.




ČTĚTE TAKÉ:
Víme, jak vyzrát na vrásky!

Doporučujeme

Články odjinud