Inteligentní oblečení pro pány

Inteligentní oblečení pro pány

Dokonale přizpůsobivé, chytře funkční a mimořádně technologicky inovativní oblečení? Myslíte, že jde o vizi budoucnosti? Nikoliv. Díky zásadním pokrokům vědy a jejich chytrému využití máme tyto oděvy v obchodech už dnes.

Britská značka Marks & Spencer v současné době uvádí na trh inteligentní oblečení pro muže. Proč inteligentní? Neboť se vyznačuje nejen vysokou kvalitou, ale také snadnou úpravou. Povrch obleků linie Ultimate Suit navíc odpuzuje vodu a skvrny. Nadčasové materiály, ze kterých vyrábí své inovativní řady oblečení Marks & Spencer, jsou důkazem vysoké kvality, funkčnosti a hodnoty. Ať už se vydáte do kanceláře, společnosti nebo za sportem, vždy aktuálně doceníte vlastnosti materiálů, které s velkou pečlivostí vyrobili významní vědci zabývající se textilem či odborníci z NASA. V pánské konfekci reflektují nové materiály dynamický životní styl moderního muže a potřebu za všech okolností vypadat elegantně.

Kalhoty a sako Ultimate Suit využívají již osvědčených vlastností technologie Stormwear™ - úprava, která odpuzuje vodu a další běžné tekutiny a současně je odolnější proti skvrnám. I když je Ultimate Suit ušitý ze 100 % vlny, je voděodolný a má termoregulační vlastnosti. Oblek má však ještě další unikátní inovací – oděv drží po celou dobu svůj tvar.

Mají-li obleky navíc označení Machine Washable & Tumble Dry, můžete se radovat hned dvakrát. Jejich údržba je totiž navíc velmi jednoduchá a praktická. Díky nové technologii si muži mohou dopřát kvalitní, skvěle vypadající oblek, který lze prát v pračce a sušit v sušičce v pohodlí domova. Takže už žádné běhání do čistírny a utrácení peněz a času. Použitá látka s příměsí vlákna Lycra zaručuje perfektní vzhled za jakýchkoliv okolností. Další významnou vychytávku, kterou naleznete nejen u tohoto typu obleků, představuje speciální elastická tkanina uvnitř saka v oblasti ramen, která zajistí požadovaný tvar obleku a zároveň jeho potřebnou flexibilitu. Sako tak drží formu a při pohybu nedochází k nepříjemnému pnutí v ramenou.

Další z novinek letošního léta je technologie Miracle Linen, nebo-li magický len. Len je ideální látkou pro letní oblečení, příjemně se nosí, chladí, ale bohužel se také rychle mačká. Proto přichází Marks & Spencer s exklusivně vytvořeným materiálem Miracle Linen, který se mačká třikrát méně a přitom si zachovává všechny báječné vlastnosti klasického lnu. Jak Marks & Spencer zjistil, zákazníci nosí len rádi, ale je to právě mačkavost materiálu, která je často od lněného oblečení odrazuje. Miracle Linen tvoří z 55 % len a ze 45 % polyester. Materiál je ovšem stejně příjemný a chová se jako přírodní len, jelikož vlákna polyesteru jsou lnem obalena. Pro muže Marks & Spencer nabízí dva typy Miracle Linen kalhot a košil.

Foto: Marks&Spencer

Doporučujeme

Články odjinud