Invaze gladiátorů aneb Kolekce pánského spodního prádla

Invaze gladiátorů aneb Kolekce pánského spodního prádla

Italská módní značka Versace oznámila návrat k navrhování kolekcí pánského spodního prádla a pánských plavek. Obě kolekce nedávno uvedla v Miláně ve velkolepém stylu. Co podle vizionářky Donatelly Versace budou nosit muži příští rok na jaře v létě?

Především růžovou a zlatou barvu! Nepředstavujte si ale, že takové modely nosí zšenštilí pápěrkové muší váhy. Donatella si troufla odít tímto avantgardním stylem ztepilé gladiátory, kteří by v aréně přeprali nejednoho lva.

Její show vzbudila obrovský ohlas nejen kvůli povedeným kouskům oblečení připomínajícím spíš výzbroj do punské války, ale především kvůli urostlým mužům, kteří kolekci prezentovali. Donatella je nazvala novým jménem: pugilisté.

Podle ní jde o muže, kteří jsou silní a odolní nejen fyzicky, ale i morálně a jsou schopni čelit nástrahám dnešní doby. Kritikové nešetřili chválou a komentovali Donatellinu vizi jako novodobou invazi Římanů.

Donatella nenechala po molu pobíhat jen polonahé bohy – přioděla je do saténových župánků, do kterých vetkala pověstné ornamenty Versace. Při show se bylo rozhodně na co dívat, ale zda najdou muži odvahu k oblečení takových modelů, teprve uvidíme.

Foto: www.style.com

Hledáte vhodná sportoviště, holdujete pohybu? Navštivte také kdesportovat.cz a ocviceni.cz.


Doporučujeme

Články odjinud