Jak přes zmenšovací podprsenku ke štěstí přišla!

Jak přes zmenšovací podprsenku ke štěstí přišla!

Motto: Jestli si myslíte, že prodávat spodní prádlo je nuda, nuda a šeď, hned Vám můžeme ukázat, že tomu tak není, že je to práce hezká, zábavná, dovolí nám s našimi zákaznicemi prožívat jejich ženské příběhy a pomáhat je i částečně řešit radami z našeho oboru. Kdybych to měla říci jednoduše, prodávat spodní prádlo, to je život sám.

Spodní prádlo je věda. To říkám já Martina i moje kolegyně Laďka. Důkazem toho jsou podprsenky zmenšovací, které mají za úkol svým speciálním střihem naformovat a opticky zmenšit poprsí o jednu až dvě velikosti. Prodávají se už dlouhou řadu let, ale i tak nás, prodavačky spodního prádla, občas překvapí zákaznice, které o nich nikdy neslyšely, ačkoliv je příroda, jak se říká, „hodně obdařila“. Svoje velká prsa berou jako trápení a myslí si, že se s tím nedá nic dělat.

O víkendu se v Bílé labuti zastavují často mimopražští návštěvníci, kteří přijedou do hlavního města a pak se jdou podívat za nákupem. Bílou labuť znají všichni, a tak se velmi často stane, že přijdou k nám do Poradny správných velikostí podprsenek. Já bych Vám dnes chtěla, na příkladu jedné obdařené slečny ze Šumavy, demonstrovat stopadesátiprocentní účinnost dobře padnoucí zmenšovací podprsenky.

Minulou sobotu, když jsem měla směnu, přišla do naší prodejny silnější slečna s přítelem, doprovázená svojí maminkou a ještě i maminčinou sestrou. Celá výprava ze Šumavy. Přijeli prý do Prahy na muzikál do Karlínského divadla a mají asi dvě hodiny času na nákupy. Naše Helenka, to byla ta silnější slečna, by prý potřebovala nějakou podprsenku. Je celá nešťastná, chtěla by se vdávat a pro svoje vnady se nevejde do žádných šatů.

Podívala jsem se na tu šumnou Šumavanku, a náhle jsem trochu měla obavy, abych na ní měla dost velkou velikost, protože při prvním pohledu to vypadalo, že má prsa úplně všude. To nebyly dva kopce, to bylo celé rozsáhlé pohoří. Na druhý pohled bylo vidět, že nosí příliš malou podprsenku a tím má prsa také nad, pod i vedle té podprsenky. Vzala jsem si náš speciální metr pro prodavačky, který měří přímo velikosti, a změřila jí obvod pod prsy. Přes pohoří nebyla vůbec změřitelná. Přítel naší šumné Helenky viděl, že nám výběr bude nějakou dobu trvat, a tak se vydal za svými zájmy a nákupy. Maminka a její sestra zůstaly jako odborné poradkyně.

Odhadla jsem tedy její velikost na 85G a přinesla nový typ zmenšovací podprsenky. Ladyform Soft je u žen moc oblíbená a je nejprodávanější, ale já jsem přinesla její novou sestru Ladyform Grace. Je hladká bez krajek, jak se teď říká „vhodná pod tričko“. Helenka se do ní oblékla a světe div se, najednou už neměla prsa všude, ale měla je tam, kam patří, tj. pěkně nahoře a vytvarované do dvou hezkých kopečků.

V tom jsem dostala nápad, zavolala jsem na kolegyni z dámského: „Ážo, půjč mi, prosím, na chvíli ty bílé šaty s tou stříbrnou sponou.“ Áža mi je půjčila a já je podala Šumavance do kabinky. Ustrojila se do nich a za chvíli vyšla z kabinky, no – jako anděl či jako princezna.

Zvednutá a vytvarovaná prsa odhalila štíhlý pas a byl to tak nebetyčný rozdíl, že obě odborné poradkyně (maminka i teta) nevycházely z údivu a chválily jí až do nebe. Do toho přišel ze svých nákupů i přítel a byl rád, že jí to sluší, byl překvapen náhlou štíhlostí, smál se a dělal si z ní legraci: „Helčo, kde máš prsa, co si s nimi udělala? Jen tě nechám chvilku bez dozoru, už o ně přijdeš? Příště s tebou zase pojedu do Prahy.“

Helenka byla celá uzardělá tou chválou a taky šťastná ze změny své postavy, která v bílých šatech ještě vynikla, ale to ještě nebylo všechno.

Přítel najednou povídá: „Moje milovaná Helenko, chtěl jsem ti to říci až doma, ale právě teď jsem ti koupil zásnubní prsten a tak už se mi nechce čekat. Vezmeš si mě, prosím?“ A klekl si před ní.

Všechny jsme byly nakonec dojaty. Já, princezna Helenka, její maminka, její teta. Dokonce i kolegyně Áža, která už v životě ledacos zažila, měla slzu v oku. Když potom Helenka, překvapeně, ale šťastně souhlasila, tak jsme jim z radosti zatleskaly.

To jsou okamžiky, na které se nezapomíná. I když to nebyla moje svatba, ten den se tím stal sváteční a já už se těšila, jak to budu v pondělí Laďce všechno vypravovat a dáme si k tomu kafíčko s koblihou.

Zdroj: www.podprsenky-poradna.cz



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Již nemusíte hubnout do plavek!

Doporučujeme

Články odjinud