Jak se číslují podprsenky push-up? Vybíráme s Nikolou!

Jak se číslují podprsenky push-up? Vybíráme s Nikolou!

Jestli si myslíte, že prodávat spodní prádlo je nuda, nuda a šeď, hned vám můžeme ukázat, že tomu tak není. V tomto roce jsme si pro vás připravily články o skutečných dívkách a ženách, které nakupují v naší "Poradně správných velikostí podprsenek", tentokrát to bude o Nikole a její push-up podprsence 70C.

Oblíbený pořad Nahá jsi krásná zaujal mnoho dívek a žen, které si začaly více všímat toho, jak vizuálně působí jejich poprsí. Často dostáváme dotazy na téma, jaký typ push-up podprsenky si vybrat a jak je to s jejich číslováním?

Až budete nakupovat push-up podprsenky, vybírejte, jako byste kupovaly klasické podprsenky. Číslování zůstává stejné. U některých druhů push-upek je možné nosit košíček o číslo hlubší, než je číslo vaší běžné klasické podprsenky. Z toho důvodu je nutné si podprsenky před koupí vždy vyzkoušet.

Módním hitem jsou nyní podprsenky push-up s hladkými košíčky, neboť nenásilně tvarují postavu a nerýsují se pod oblečením. Podívejte se, jak to Nikole slušelo.

Jako další podprsenku si vyzkoušela roztomilou romantickou podprsenku ozdobenou krajkou s vyjímatelnými push-upovými polštářky.Tento typ push-upek vytváří krásný dekolt, neboť prsa přibližuje k sobě.

Ještě vám Nikola předvede hladkou push-up podprsenku, která je velmi oblíbená u zákaznic, které chtějí vykouzlit krásný dekolt s čárkou mezi prsy. Skvěle se hodí do hlubokých výstřihů. Používá se především pro slavnostní příležitosti a svatby (v bílé barvě). Ramínka lze nosit klasicky, zkřížená na zádech, za krk nebo lze podprsenku nosit bez ramínek.

Podprsenky push-up jsou sexy, a přitom příjemně a pohodlně sedí. Zdraví prodavačky Martina a Laďka z „Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti“

Více info www.podprsenky-poradna.cz

Doporučujeme

Články odjinud