Jak se oblékají velká a povislá prsa

Jak se oblékají velká a povislá prsa

Jestli si myslíte, že prodávat spodní prádlo je nuda, nuda a šeď, hned vám můžeme ukázat, že tomu tak není. Dnes jsme si pro vás připravily další informace z naší "Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti", tentokrát na téma podprsenky pro velká a nepevná prsa.

V letních měsících jsme napsali článek „Správná podprsenka pro povislá prsa“, který měl velký ohlas mezi čtenářkami. Tento problém má po mateřství hodně žen, a tak je důležité se mu věnovat. Každá žena chce vypadat dobře, proto se zajímá jaký vhodný typ podprsenky si vybrat, aby co nejlépe posloužila svému vzhledu i zdraví. Některé čtenářky však žádaly nejen rady jen obecné, ale přály si vidět konkrétní fotografie.

Richarda W

Podprsenku Richardu W jsme vybraly pouze jako představitelku podprsenek pro velká a povislá prsa. Je to vysoce pohodlná, funkční a zároveň i elegantní podprsenka se širšími ramínky. Vyrábí se až do velikosti košíčků F a obvodu 100. U podprsenek pro povislá prsa je velmi důležitý střed podprsenky, musí být vysoký, aby se prsa v kosíčcích dobře uzavřela, a dávala tím poprsí potřebnou oporu. Vybírejte si ze široké nabídky různých firem, ale vždy se podívejte na to, zda má podprsenka vysoký střed. Tento střed je také důležitý z toho důvodu, že při správné velikosti podprsenky, musí být přitisknut k hrudi. Pokud Vám mezi prsy odstává od hrudi, znamená to, že máte, nikoliv příliš volný obvod, ale zcela jistě málo hluboký košíček.

Camila W Také svůdná podprsenka Camila W s vysokým středem, skvěle sedí a udrží také nepevná prsa.

Comfot Minimizer W – zmenšovací podprsenka

Také pro velká a povislá prsa jsou vhodné zmenšovací podprsenky, které mají speciální střih, díky němuž vypadají prsa menší o jednu až dvě velikosti. Jako příklad jsme vybraly velmi oblíbenou podprsenku Comfot Minimizer W. Má vysoký střed, širší ramínka, pružné kostice s teleskopickým efektem na koncích.

Často slyšíme, jak je důležitá správná velikost podprsenky. Stejně důležitý je i její správný střih, který je vhodný právě pro Vaše prsa. A také je důležitá ještě další věc, ale o té si povíme až v příštím článku.

Zdraví prodavačky Martina a Laďka z „Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti“ (1. patro)

Více info na www.podprsenky-poradna.cz.

Doporučujeme

Články odjinud