Jak vzniká (odkud pochází) opravdová přírodní BIO kosmetika

Dnešní člověk je obklopen chemií. Aby výrobky dlouho vydržely, obsahují konzervanty. Aby lépe vypadaly, obsahují barviva. Pak jsou tu látky, které by obsahovat neměly vůbec. Díky kontrolám dohlížejícím na obsah zdraví škodlivých látek v produktech jsou však takového nebezpečné látky naštěstí odhalovány. A v neposlední řadě musíme vzít v úvahu negativní dopad procesu výroby běžné kosmetiky na životní prostředí.

Certifikovaná přírodní kosmetika, kterou nakoupíte na http://www.zdravotnipotreby.cz>www.zdravotnipotreby.cz je oázou čistoty a zdraví. Certifikované bioprodukty jsou vyrobeny z divoce rostoucích bylin z Orlických hor. Bylinky nepocházejí z uměle vytvořených pěstíren, ale jsou sbírány ve svém přirozeném prostředí – ve volné přírodě. Při sběru nejsou používány stroje, ani motorizovaná technika, vše je sbíráno ručně. Sběrači jsou v dobré náladě a klidu, protože jakýkoli negativní podnět je možné na bylinky přenést. To se posléze projeví na léčivých účincích biokosmetiky. Dobrá nálada, klid, pohoda a přísné podmínky zajišťují nejlepší kvalitu a čistotu bylin. Tím je pak zajištěn jejich výrazný účinek.

Při zpracování nejsou používány konzervanty, parfémy ani syntetická barviva! Certifikovaná přírodní biokosmetika obsahuje nadprůměrně vysoký obsah bylinného extraktu!

Díky širokému spektru léčivých účinků bylin nabízí Divoká kosmetika velký výběr účinných přípravků na bolesti svalů, kloubů a šlach, dále kosmetické přípravky na křečové žíly, veškeré pohmožděniny, podlitiny i namoženiny. Dále Vám můžeme doporučit kosmetiku na problematickou pleť nebo přípravek na záněty a bércové vředy.

Pro objektivní posouzení kvality a účinnosti certifikované Divoké kostmetiky vypracovala kontrolní organizace KEZ o.p.s. Chrudim „Standardy pro certifikaci kosmetických prostředků“ definující stanovené podmínky nutné pro udělení tohoto certifikátu pro kosmetický výrobek.

Divoká kosmetika je jediná kosmetika na trhu vlastnící certifikát , který potvrzuje, že kosmetika je opravdu a pouze přírodní a který zaručuje, že v kosmetice nejsou obsaženy žádné chemické konzervanty, parfémy ani syntetická barviva.

Široký výběr Divoké kosmetiky najdete na http://www.zdravotnipotreby.cz/bio-produkty/>www.zdravotnipotreby.cz/bio-produkty/

Doporučujeme

Články odjinud