Jakou sentimentální hodnotu ukrývají medailony? Gwyneth Paltrow představuje oblíbené šperky

Jakou sentimentální hodnotu ukrývají medailony? Gwyneth Paltrow představuje oblíbené šperky

Medailon tradičně sloužil jako vzpomínka na významné události či blízké osoby. Není divu, že se klasický medailon vrací na scénu. Navíc je vylepšený takovým způsobem, že v nás hned probouzí chuť sbírat staré i nové zážitky. Jeden z nich si zamilovala i Gwyneth Paltrow v novém filmu.

Nový příběh ze série Tender Stories je romantická komedie, ve které již počtvrté září mezinárodně uznávaná herečka Gwyneth Paltrow. Ve snímku neustále nosí medailon, který dohání jejího přítele k šílenství. Ten se pořád snaží přijít na to, proč jeho milá nesundá medailon z krku. Proč mu nechce prozradit, kdo jí medailon daroval? Bylo to první láska? Bratr nebo dědeček? Kdo má v jejím srdci tak významné místo, že vzpomínku na něj nedokáže vyhnat z hlavy? Když už to dojde tak daleko, že se mu o medailonu i zdá, rozhodne se pro radikální krok. Uvědomil si totiž, že součástí její minulosti být nemůže a rozhodl se to respektovat.

Klepněte pro větší obrázek

Tender stories jsou součástí kampaně značky Tous, která tak dává najevo své vykročení směrem k šíření hodnot něhy, respektu a inkluzivity. A jak příběh dopadne? Podívejte se sami.

Symboly a talismany hrály odedávna významnou roli v mezilidských vztazích nejen na filmovém plátně. Veškerá světová uskupení tmelí společné symboly, ať už slouží k ochraně před zlými silami, k získání síly nebo štěstí. Z této symboliky se zrodila kolekce Idol, která představuje nové ikony značky Tous: slona, hada, ruku Fatimy a kříž.

Klepněte pro větší obrázek

Kolekce Rubric je pro změnu inspirovaná ryteckým uměním a této řemeslné technice opravdu skládá poctu. Vyryté iniciály byly vždy způsobem, jak personalizovat šperk nebo jakýkoliv objekt. Šperky této kolekce se vyznačují naznačeným obrysem medvídka a písmenem T, „iniciálou“ značky Tous.

Doporučujeme

Články odjinud