Emma Watson

Emma Watson

Jenna Dewan
Jenna Dewan
Cate Blanchett
Cate Blanchett
12
Fotogalerie

Jaký účes frčí mezi celebritami? Zkuste mikádo, ofinku či pixie cut

Jakmile se pomalu blíží jaro, řada z nás zatouží po změně. Chtěla jste už dávno změnit účes, ale pořád jste nenašla odvahu? Pojďte do toho nyní! Inspirovat se můžete celebritami, které odvážné byly.

Ofina

Bojíte se velkých změn? Zkuste si nechat ostříhat delší ofinu curtain fringe, která už minulou sezonu byla nesmírně trendy. Při rozhodování, zda vám ofina bude slušet, nebo ne, vezměte v potaz tvar svého obličeje. Je-li kulatější, curtain fringe vám obličej opticky prodlouží a zúží. Naopak protáhlému obličeji by příliš nelichotila.

Emma Watson se nedávno objevila s novou superkrátkou ofinou. Díky tomu Emma vypadá ještě rozverněji než obvykle. Pokud je tohle na vás moc krátké, inspirujte se u Vanessy Hudgens, jejíž ofina končí těsně nad obočím.

Podívejte se na účesy celebrit v galerii:

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pokračování 2 / 3

Mikádo

Celebrity zkracují své kadeře ostošest a zdá se, že dlouhovlásky jsou už pasé. Mikádo je tak stále na vrcholu oblíbených střihů. Nosí ho Bella Hadid, Jenna Dewan, Cate Blanchett, Diane Kruger nebo Selena Gomez, která se vzdala svých dlouhých černých vlasů a zároveň se nechala obarvit na blond. Tady někdo potřeboval hodně velkou změnu!

Pro koho se mikádo hodí? Pro každého, musíte jen zvolit správnou délku. Ženy s oválným obličejem to mají snadné, bude jim slušet všechno. Naopak těm s tvarem spíše do čtverce nebude slušet mikádo těsně pod uši, protože ještě zvýrazní tvar do čtverce. Pokud i tak toužíte po mikádu, ale bojíte se zkracování, volte lob, neboli long bob, česky delší mikádo. Může končit buď těsně nad rameny, nebo u lícních kostí. A sluší všem.

Pokračování 3 / 3

Pixie cut

Krátké vlasy neboli pixie cut nebudou slušet všem. Musíte je umět nosit a měly by ladit k vašemu stylu. Ale hlavní je získat odvahu! Podívejte se na Scarlett Johansson, u které by si snad nikdo nedokázal představit jiné vlasy než dlouhé blond. Na krátko se ostříhala už před třemi lety a nevypadá to, že by se chtěla vracet k původní délce vlasů. U Scarlett se inspirovala i Katy Perry, která obdivovala, jak moc jí sluší, až se také rozhodla zkrátit. Přes blond mikádo se dostala až k pixie cutu. A co vy? Odvážete se, nebo zůstanete u svého osvědčeného střihu?

Chcete si vytvořit účes jako Angelina Jolie? Podívejte se na video:

Doporučujeme

Články odjinud