11
Fotogalerie

Jarní kosmetické novinky

Jaro je podle kalendáře doslova za dveřmi a my jsme pro vás připravili několik voňavých tipů. Udělejte radost sobě a rozmazlujte se.

Fenjal pěnová koupel

Revitalizační pěna do koupele je perfektní pro každou denní dobu. Osvěžující vůně přírodního pomerančového oleje a revitalizující účinek zázvoru dodávají svěží energii, vnitřní teplo a obnovují pocit pohody. Živá směs mandarinky, grapefruitu, rakytníku, pivoňky a esencí třtinového cukru „dobíjí baterie“ po pouhých deseti minutách relaxace ve vaně.

Cena: 159 Kč

LUMENE Vitamin C + rozjasňující nektar

Projasnění a detoxikace pleti pomocí přírodních aktivních složek! Unikátní nektar z ostružiníku morušky podporuje fluidum pleti a mikrocirkulaci. Jemná exfoliace pečuje o optimální tloušťku pleti, minimalizuje póry a činí pleť hladkou.

Doporučená MC: 499 Kč

Adidas

Ať už chtějí být ženy fit, snít, být šťastné, cítit se svěže či přirozeně, adidas vytvořil originální vůně, které vystihnou jejich náladu. Nová kompletní dámská řada adidas dokonale vyjadřuje všechny podoby každé ženy.

Inspirovaný smyslnými ženskými tvary, nový design dámského portfolia následuje každodenní život a sportovní momenty aktivních žen. Zábavný a ženský design nyní zachytí pohled všech mladých žen. Díky barevnému obalu, viditené grafice a krásným tvarům vypadá nové balení mladší a modernější. Každá vůně má své barevné odlišení, které vyzařuje energii a vitalitu.

Hydrábio Légère

Hydratační krém na smíšenou pokožku obsahující patent Aquagenium, který navrací pokožce její ztracenou schopnost hydratace.

Doporučená cena: 549 Kč

Další kosmetiku pd Biodermy můžete zakoupit zde

ck one summer

Ck one summer zachycuje záplavu svěžesti v horkých letních dnech na pláži. směs okurky, vodního lotosu a naplaveného dřeva vytváří osvěžující vůní, kterou mohou nosit jak ženy tak muži.

vodní ovocno-dřevitá vůně

hlava: modrá máta, okurka, limetka, bergamot srdce: vodní akord, zelené jablko, rozmarýn, vodní lotos základ: rumový koktejl, santalové dřevo, naplavené dřevo, mořský mech

Doporučená maloobchodní cena: edt 100 ml 1090 Kč

Toaletní vodu můžete zakoupit zde

ETERNITY summer – limitovaná edice

ETERNITY summer zachycuje okamžik letního západu, kdy slunce osvětluje oblohu a září skrze oceán, otevírá akordy hruškového koktejlu, srdce je tvořené bílou pivoňkou a vše dokončuje teplo uklidňujícího pižma v základu.

svěží květinovo-ovocná

hlava: květ pomerančovníku, jiskřivý sicilský bergamot, kapka hruškového koktejlu srdce: gardénie, plátky bílé pivoňky, modrý hyacint základ: bílé pižmo, tonka boby, heliotrop

eau de parfum 100 ml 1650 Kč

ETERNITY for men summer – limitovaná edice

ETERNITY for men summer se otevírá svěžím melounem, srdce je tvořeno lísty fialky a vše dokončuje guajakové dřev v základu.

hlava: heřmánek, šťavnatý meloun, jalovcové bobule srdce: cedr, mimóza, hyacint, lístky fialky základ: guajakové dřevo, jantar, pačuli, pižmo

eau de toilette 100 ml 1350 Kč

Davidoff Cool Water Pure Pacific

Objevte svěží aromatickou vůni inspirovanou oceánem, směs jiskřivých svěžích citrusových tónů (citron, mandarinka a grapefruit) a aromatických nót (bazalka a šalvěj v srdci, jalovec v základu vůně). Tato nová interpretace Cool Water představuje mužnou a silnou vůni.

Davidoff Cool Water Woman Pure Pacific

Objevte ovocno-květinovou vůní, která vás přenese do ráje Pacifiku. Tato letní vůně Cool Water Summer Woman spojuje ženskou svěžest lístků máty, jemné srdce z vodní fialky a základ tvořený kosatcem.

Doporučené maloobchodní ceny: Cool Water Woman, Pure Pacific, EDT 100 ml 1190 Kč Cool Water Man, Pure Pacific, EDT 125 ml 1190 Kč

Crabtree & Evelyn

Crabtree & Evelyn přichází s novou řadou kosmetiky Avokádo, olivy a bazalka, inspirovanou středomořskými revitalizačními prostředky a blahodárnými účinky avokáda. Tato jedinečná kombinace zanechá pleť krásně jemnou a vyživenou.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud