Jarní očistná kúra

Jarní očistná kúra

Nedostatek denního světla, méně pohybu a naopak více jídla, to vše s sebou povětšinou přináší zimní čas. Následky jsou patrné na první pohled – chybí nám energie, cítíme se stále unavení a celkově nejsme v kondici.

Jak tyto škody, které jsme na sobě napáchali, dát co nejrychleji do pořádku? Kromě pravidelného pohybu a zlepšení stravovacích návyků i pitného režimu jsou příjemné také jarní očistné kúry, během nichž tělo zbavíme nahromaděných toxických látek a celkově se pročistíme. Díky třem přípravkům s výtažky z mladých březových lístků nám to půjde snáze. O hladkou pokožku bez nevzhledné pomerančové kůže se postarají Březový tělový peeling a Březový olej na celulitidu , celý očistný proces potom „vnitřně“ doladí BIO Březová šťáva.

Zatímco dříve byly jarní očistné kúry nedílnou součástí roku, v dnešní hektické době se na ně pozapomíná. Přitom taková jarní detoxikace dokáže s tělem (a vlastně i myslí) hotové divy. Pročištěné tělo je svěží, pokožka hebká a celkově se cítíme mnohem lépe!

Březový sprchový peeling Weleda – velmi jemný peeling vyhlazuje a regeneruje pokožku celého těla. Voskové perly z karnaubského a včelího vosku šetrně odstraňují odumřelé buňky, zatímco aktivní buňky jsou chráněny. Jemné cukerné tenzidy pokožku čistí, meruňkový olej pak chrání pokožku před vysoušením během sprchování. Pokožka je po umytí nádherně hebká, jemná a hladká na dotek. Březový peeling dokonale připraví pokožku na následnou péči Březového oleje na celulitidu. K dostání v drogeriích za cenu 20 ml 69 Kč, 150 ml 199 Kč.

Březový olej na celulitidu Weleda – hedvábný olej na celulitidu, který využívá procesů intenzivní látkové výměny v mladém březovém listí. V jemných lístcích vznikají na jaře cenné éterické oleje a účinné látky, které podporují vylučování škodlivin. Přípravek pomáhá vytvářet zdravou rovnováhu pokožky. Účinně předchází vzniku celulitidy a zároveň výrazně zlepšuje stav stávající celulitidy a vzhled pokožky. Přípravek kromě břízy obsahuje také výtažky z rozmarýnu a listnance ostnitého, které aktivují látkovou výměnu v pokožce a hospodaření s tělními tekutinami. Pro dokonalý výsledný efekt používejte olej v prvních 4 týdnech nejméně 2x denně, nejlépe po předchozím umytí březovým peelingem. K dostání v drogeriích za cenu 10 ml 69 Kč, 100 ml 389 Kč.

BIO Březová šťáva Weleda – napomáhá organismu při vylučování škodlivých látek. Pravidelné užívání této šťávy má blahodárné účinky na lidský organismus a dá se přirovnat k oživující zdravotní kúře. Tento ušlechtile trpký, ale velmi chutný nápoj napomáhá očišťovat organismus vyplavováním nejrůznějších usazenin z těla přirozenou cestou. Flavonoidy obsažené v březových listech mají mírně močopudné účinky a podporují tak očistnou kúru, která se v závěru projeví zdravou a svěží pokožkou. Aktivní očistné kúry je nevhodnější provádět na jaře a na podzim, kdy dochází k nejlepšímu sladění s přirozenými očistnými mechanismy lidského organismu. K dostání ve vybraných lékárnách za cenu 200 ml 199 Kč.

Zdroj: www.weleda.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Co o vás prozradí křik při sexu?!








STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud