Jarní soutěž o 5 poukazů na omlazující vinoterapii

Jarní soutěž o 5 poukazů na omlazující vinoterapii

Koupel ve víně, uvolnění, vitalita, jemná pleť: to vše charakterizuje novinka v oblasti wellness - Wine Wellness v hotelu Centro v Hustopečích u Brna. Víno a vinné produkty pro ozdravné i relaxační kúry dodávají Vinné sklepy Valtice.



Unikátní Wine Wellness zahájil provoz přímo v srdci vinařské oblasti jižní Moravy. Vůbec první zařízení tohoto druhu v Česku využívá blahodárných účinků vína a nabízí více než 20 druhů vinných procedur.

Jednou z nejoblíbenějších je celotělový peeling s antioxidačním účinkem, prováděný pastou z rozdrcených jadérek. Působí na očistu těla, prokrvuje pokožku a využívá se také při přípravě zábalů a koupelí.



Nechybějí ani osvěžující koupele, při nichž se přímo do vody přidává několik deci vína či sektu. Podobně žádaná je i relaxační masáž celého těla vinným olejem. Dodává tělu vitalitu, zjemní a prozáří pleť. Vinné zábaly z červených hroznů pak revitalizují pokožku, vypnou pleť a mají také detoxikační účinky.

Při opakování po dvou či třech týdnech působí příznivě i proti nadváze a celulitidě. Harmonii duše i těla pomůže sladit i masážní vana pro dva, relaxační vodní postel, peelingový stůl a parní kabinka.

Základem vinoterapie jsou přípravky z živých vinných kultur, ale používá se vlastně všechno - bobulky, jadérka, vinný cukr, vinný olej a také matolina, což je stonek a slupky zbylé po vylisování hroznu.

Více na www.winewellness.cz

Chcete vyhrát jeden z 5 poukazů v hodnotě 1000 Kč na služby Wine Wellness v hotelu Centro v Hustopečích u Brna? Potom odpovězte spravně na soutěžní otázku. Vyhrává 50., 100., 150., 200. a 250. správná odpověď.

Soutěž probíhá od 14. 5. 2012 do 20. 5. 2012.



Nápovědu naleznete na www.winewellness.cz

Pravidla soutěže naleznete http://www.mf.cz/zprava/11-pravidla-soutezi-online/" target="_blank"> ZDE.

Doporučujeme

Články odjinud