Jarní trendy 2010 – Šortky

Jarní trendy 2010 – Šortky

Na jaře se vždy radikálně zkracuje oblečení a ani letošní móda není výjimkou. Krátké šortky se staly plnohodnotnou náhradou sukní, některé vypadají rozverně, jiné prudce elegantně a tak je můžete nosit s klidným svědomím nejen ve volném čase, ale také do kanceláře.

Návrháři představili skutečně širokou paletu krátkých kalhot – s potisky i bez, bavlněné, lněné, hedvábné a použili i jemnou kůži. Šortky tak s převahou válcují minisukně a to při každé příležitosti. V jejich prospěch mluví praktičnost – obstojí i v nečekaném závanu jarního povětří, mladistvá energie a též nepůsobí nudně v kombinaci se sakem či pláštěm, jako klasické sukně.

Šortky vypadají stejně skvěle s halenkou z lehkého hedvábí stejně jako s vypracovaným sakem se zdůrazněným pasem. Mají ovšem i svá úskalí. Rozhodně se jim vyhněte v případě, že vaše stehna nejsou dostatečně pevná a hladká, jen byste v nich přitáhla pozornost k případným nedostatkům v podobě viditelné celulitidy či povadlé kůže. Šortky můžete s klidným svědomím nosit, ať již máte velikost 34 nebo 44, ale pěkná stehna jsou naprostou nezbytností.







Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud