Jarní vůně

Jarní vůně

Vše kolem kvete a příroda nás obklopuje nádhernými vůněmi. Jistě i vy přemýšlíte, zda si na jaro nepořídit nový parfém, který dokonale dokreslí vaši osobnost.

Parfém, který vám dá tu pravou lehkost a každé ráno vám připomene, že je jaro. Inspirujte se vůněmi, které jsme pro vás vybrali.

Cacharel Jellies






Yves Rocher Flowerparty

Provokativní citrusová svěžest, vyzývavé květinové a ovocné tóny. Nezaměnitelná vůně, která upoutá pozornost! Provokativní citrusy, kde jiskrné spojení pomeranče a mandarinky dodává vůni neodolatelnou svěžest.

Květinové a ovocné tóny díky osvěžující vůni růže, maliny a liči upoutají pozornost. Jedná se zkrátka o výjimečnou a okouzlující vůni, která se díky smyslené vanilce stává nezapomenutelnou.
Cena 715 Kč v síti prodejen Yves Rocher.

Cat deluxe With Kisses










Acqua Di Gioia od Armani

Vyvolává emoci, která roste stejnou měrou z pevniny I z moře. ACQUA DI GIOIA je esencí radosti, načerpanou ze samého srdce přírodních živlů. Je oslavou Ženy a Přírody. Ponouká k radostnému úniku pryč, který probudí všechny smysly.

Inspiraci čerpá z odlehlých ostrovů, kde Giorgio Armani s oblibou načerpává novou energii a kde déšť a mořský příboj společně tvoří tekutinu, která evokuje nejhlubšího ducha bujné a úrodné přírody. V ACQUA DI GIOIA se mocné pozemské živly spojují a vyvolávají představu silné, klidné a svobodomyslné ženy, která žije v dokonalé harmonii s matkou přírodou. Giorgio Armani citlivě vyjadřuje zjitření smyslů vůní, která radostně hýčká pleť.

ACQUA DI GIOIA: CHVALOZPĚV NA PŘÍRODU VE VŠECH JEJÍCH PODOBÁCH. Už s prvními tóny přichází okouzlující pocit svěžesti. Nese je jemný vánek drcené máty a italského „Limone Primo Fiore Femminello“, který se v Calabrii získává z prvních jarních květů. Pocit se proměňuje pod vlivem znovuzrozené vodní vůně, která má delikátní a křišťálově čirý charakter a vychází z vůně vodního jasmínu, který vůni dodává sofistikovanost a řadu nečekaných tváří.

ČTĚTE TAKÉ:

Letní trendy v manikúře

Doporučujeme

Články odjinud