Jaro už láká do obchodů!

Jaro už láká do obchodů!

Jarní sezona o sobě dává pomalu ale jistě vědět, je tedy nejvyšší čas provětrat naše šatníky! Zkuste se zastavit v BOSS Store Na Příkopě, zde už totiž dávno vědí, co na jaře poletí.

Kolekce značky HUGO BOSS pro letošní jaro zahrnuje hned pět linií, které opět nabízejí pro každého něco. Jsou aktuální a sofistikované, stejně jako inspirované minulostí a ležérní zároveň.

Pánská kolekce BOSS se inspirovala cestováním po Africe hýřícího barvami a plného safari motivů. Naproti tomu řada BOSS Orange v sobě snoubila bohémskou ležérnost a typickou britskou eleganci, které k sobě překvapivě velmi dobře ladí. Obstojí tak ve městě stejně jako třeba na letních hudebních festivalech. Sportovní nadšence pak bezesporu potěší nová kolekce BOSS Green , která letos rozšířila funkční prvky o celou řadu hi-tech vychytávek, díky kterým se při sportu budou cítit komfortně i stylově zároveň.

Dámská kolekce BOSS si pohrává s prvky surrealismu a je postavena na optických klamech, které střihem či barvou dokáží zalichotit postavě a proměnit ji k nepoznání. Zároveň je v nové kolekci patrná variabilita jednotlivých kousků, které se dají nosit jak do kanceláře, tak s mírnou obměnou i na večerní koktejl. Pro volný čas je pak určena kolekce BOSS Orange , která je v této sezoně plná pestrých barev a vzorů, které nezapřou inspiraci dávnými jihoamerickými civilizacemi. Třešničkou na dortu jsou ruční výšivky, které jsou ozdobou nejen oblečení, ale i vybraných doplňků.

Přijďte si vybrat originální kousek, se kterým budete na jaře trendy i Vy. V BOSS Store Na Příkopě se těší na Vaši návštěvu!

Doporučujeme

Články odjinud