5
Fotogalerie

Jednoduše sexy

Žhavou dvojici – herce Ryana Reynoldse (34) a Rosie Huntington (24) spojilo focení reklamy pro britský řetězec s oblečením Marks and Spencer. Oba herci představí exkluzivní linii Autograph, která má za úkol především přitáhnout mladé zákazníky.

Značka se v posledních letech vyrovnávala s krizí a poklesem tržeb a také s tím, že byla vnímána jako příliš konzervativní a pro mladé zákazníky nepříliš přitažlivá. Právě moderní, mladou cílovou skupinu, mají za úkol oslovit nejžhavější mladé filmové hvězdy, které se zcela ztotožňují s filozofií této britské značky: „Jsem pyšná na to, že jsem spojená s jednou z nejprodávanějších britských značek, která je pro mnoho lidí legendou,“ vysvětluje atraktivní Rosie, nová hvězda filmu Transformers 3 / Temná strana Měsíce.

Její mužný protějšek Ryan sdílí podobné pocity: „Byl jsem nadšený, když mě M&S oslovili, abych se stal jejich tváří. Jsem z Kanady, kde jsou obchody M&S velice rozšířené, a doslova jsem v nich vyrostl. Kdykoliv jdu s rodinou nebo přáteli do M&S, cítím závan nostalgie.“

Výkonný ředitel M&S vysvětlil, proč pro podzimní kampaň společnost angažovala zrovna tyto dvě hollywoodské hvězdy: „Rosie a Ryan se pro Autograph skvěle hodí – jsou krásní, exkluzivní a absolutně moderní. Při focení ze sebe vydali to nejlepší, což jsme zachytili na fotografiích, které jsou plné vzrušení a záhadného očekávání.“ Oblečení z řady Autograph je luxusní a sofistikované. Vyznačuje se ostře zvýrazněnými siluetami, architektonickými střihy a citem pro detail. Kolekce Autograph je určená lidem s přesvědčením, že se vyplatí investovat do kvality.

Foto: www.dailymail.co.uk

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud