Jennifer Lopez se stala novou tváří světoznámé kosmetické značky!

Jennifer Lopez se stala novou tváří světoznámé kosmetické značky!

Jennifer Lopez se zařadila do seznamu význačných tváří L’Oréal Paris, který zahrnuje Millu Jovovich, Patricka Dempseyho, Rachel Weisz, Beyoncé Knowles, Diane Kruger, Evangeline Lilly, Andie MacDowell, Evu Longoriu, Freidu Pinto a Gerarda Butlera.

“Používám výrobky L’Oréal Paris téměř celý svůj život a je potěšující spolupracovat se značkou, která neustále nabízí široké spektrum kvalitních výrobků, které jsou pro ženy dostupné,” říká Jennifer Lopez.

Tato všestranná umělkyně se právě připravuje na svou premiéru coby porotkyně v soutěži “American Idol”. V roce 2001 byly Svatby podle Mary nejnavštěvovanějším filmem v USA a album “J.Lo” se umístilo na špičce žebříčku Billboard Top 200 Chart.

Tyto dvě společně dosažená prvenství dělají z Lopez první ženu v historii, která zaznamenala zároveň film i album č. 1 v jenom týdnu. Velkého uznání se Lopez dostalo za její titulní roli ve filmu Selena, která jí vynesla i nominaci na Zlatý glóbus. Její produkční společnost Nuyorican právě uzavřela smlouvu na televizní a filmové projekty se studiem 20th Century Fox. V roce 2006 získala Lopez cenu ACE icon za přínos módnímu byznysu. V roce 2011 vydá Lopez nové album “Love?”.

Její snaha učinit svět lepším místem je vidět na její práci s dětmi v rámci nadace Maribel Foundation, neziskové organizace, kterou založila se svou sestrou Lyndou. Cílem Maribel Foundation je zlepšit zdravotní a životní podmínky žen a dětí a zvyšování úrovně jim dostupné zdravotní péče.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Hanka Kynychová: Nechala jsem si vyžehlit obličej!

Doporučujeme

Články odjinud