Zdroj: Guerlain

Zdroj: Guerlain

 Zdroj: Guerlain
 Zdroj: Guerlain
 Zdroj: Guerlain
 Zdroj: Guerlain
7
Fotogalerie

Jitka Čvančarová a Bára Poláková předvedly francouzský šarm

Krásná maminka, herečka Jitka Čvančarová a její kolegyně Barbora Poláková si našly čas ve svém nabitém programu a vyrazily na představení nové kolekce spojené s profesionálním líčením. Pro obě dámy je totiž jejich jejich vzhled velmi důležitý, a proto se přišly seznámit s novými trendy.

Jitku Čvančarovou a Barboru Polákovou si vybrali zástupci francouzské dekorativní kosmetiky Guerlain. Ta oslovuje pro svou prezentaci jen určité typy žen, které odpovídají jejich jasným představám.

Obě krásné herečky se tedy odevzdaly do rukou make-up artistek a na VIP večírku představily nové podzimní trendy v líčení.

Herečka a moderátorka Jitka Čvančarová , která si teď užívá především roli maminky, je vyloženě rodinný typ, a tak po porodu dcery prožívá nejkrásnější období svého života.

Klepněte pro větší obrázek

„S výsledkem líčení jsem velice spokojená. Podzimní kolekce Guerlain mě přímo nadchla, už proto, že Francii a Paříž miluji. Ráda jsem se nechala opečovávat profesionály a inspirovat novinkami, které ráda využiji,“ komentovala práci make-up artistky Jitka a dodala: „Líčení je pro mou profesi důležité a každé ženě vlastně dodá potřebný šmrnc a krásu. Líbí se mi i výraznější líčení očí, oční linky ala Brigitte Bardot, ale na sobě mám raději přirozenější vhled. Jemný make-up, pudrové stíny, řasenka a lesk na rty meruňkové barvy. To je moje.“

Herečka, zpěvačka a textařkaBarbora Poláková je na tom s volným časem podobně jako její herecká kolegyně Jitka, ale i ona si našla chvilku a nechala se hýčkat stylovou kosmetikou. Barbora teď mimo jiné účinkuje v muzikálu Lucie a připravuje svou první desku s Janem P. Muchowem.

Klepněte pro větší obrázek

I s Barbory tváří si make-up artistka nádherně pohrála. Tmavými linkami zvýraznila její velké oči a ženskost podtrhla smyslnou rtěnkou z nové podzimní kolekce. Bára vypadala úchvatně. „Sama si červenou pusu nelíčím, dávám přednost jemnějším tónům, ale cítím se dobře. Moc ráda bych se naučila zvýraznit si takhle krásně obočí. Vypadá přirozeně a zároveň výrazně." pochvaluje si Bára.

Na závěr nám pár slov řekla i profesionální make-up atristka Vlaďka Nováková . „Když si žena neví s líčením rady, rozhodně by se měla poradit s profesionálem. Jsou chyby, které se opakují už mnoho let, patří k těm nejhorším a ženy by se jich měly zásadně vyvarovat. Mnoho žen je ale neustále opakuje v domnění, že budou krásnější. Člověk by se vždy měl řídit citem a podtrhnout svoji přirozenou krásu. Už bychom měly zapomenout na modré oční stíny a vytrhané obočí do tenké linky!To je něco jako fialový přeliv našich babiček.“

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud