Karolina Kurková postrachem modelek

Karolina Kurková postrachem modelek

V sousedním Německu pomáhá hledat topmodelku Karolina Kurková. Kdy dostane jedna z nejkrásnějších žen světa nabídku i z Čech?

Už za pár dnů usedne jedna z nejúspěšnějších českých modelek do poroty soutěže s názvem Das Perfekte Model (Dokonalá modelka) německé televize Vox. Společně s německou topmodelkou Evou Padberg (31) se budou snažit najít nejkrásnější německou dívku, která posléze získá prestižní smlouvu a bude vystupovat na světových molech.

Karolína tak své dlouholeté zkušenosti ze světa modelingu zúročí před televizními kamerami. Show bude konkurovat castingové show topmodelky Heidi Klum, která nese název Germany Next Topmodel. „Chtěla bych být pro soutěžící dívky vzorem a radit jim.

Vyrostla jsem v městečku vzdáleném jen deset minut cesty od německých hranic, a tak jsem do Německa velmi často jezdila. Německé prostředí je mi velmi blízké,“ přiznala v rozhovoru Karolína, rodačka z Děčína. „Za svůj největší úspěch v modelingu považuju nafocení obálky pro americký Vogue, pro který jsem pózovala už v šestnácti letech, což ze mě udělalo nejmladší modelku v historii tohoto módního časopisu. A nyní budu doprovázet na cestě k úspěchu přesně takové dívky, mezi jaké jsem kdysi patřila i já.“

Foto: www.vox.de

ČTĚTE TAKÉ:
Jitka Čvančarová porodila o dva týdny před termínem!

ČTĚTE TAKÉ:
Natalia Oreiro (34) porodila zdravého syna Merlína!

Doporučujeme

Články odjinud