Kate Upton se podařilo vypudit vyzáblé modelky!

Kate Upton se podařilo vypudit vyzáblé modelky!

Americká modelka Kate Upton si v devatenácti letech může připsat na své konto obrovský úspěch. Podařilo se jí vypudit z módních mol a titulních stránek časopisů vyzáblé modelky.

Titulní stránky časopisů Esquire a Sport´s Illustrated, reklamní kampaň pro značky Beach Bunny, Guess a Victoria´s Secret. To je na modelku, která rozhodně nevypadá jako tyčka, velký úspěch.

Tím je i účast na přehlídce spodního prádla v New Yorku, kde nedávno své nádherné křivky předvedla v rámci týdne plavkové módy Mercedes-Benz Fashion Week Swim 2012.

O tom, že ženské tvary půvabné Kate jsou mimořádně žádané, svědčí právě vysoký počet zakázek. Klíčovou je přitom jediná - pro Victoria´s Secret. Legendární americká značka spodního prádla kdysi proslula tím, že do svých kampaní angažovala modelky s ženskými křivkami, například Evu Herzigovou.

Ty byly ale v pozdějších letech nahrazeny modelkami s velikostí „nula“, jak nazývá nevyvinuté krásky americký tisk. Po vlně kritiky, která se na Victoria´s Secret snesla letos v květnu, když si novináři povšimli vyhublého andílka Candice Swanepoel, změnila značka strategii a pro letní období angažovala Kate Upton, která se chlubí mírami 84-63-92 a košíčky velikosti D.

Doufejme, že tato kuráž vydrží značce Victoria´s Secret i na příští sezonu a že bude svým počinem inspirovat i své konkurenty.

Foto: www.celebrity-gossip.net


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Dcery mají obrovský vliv na styl matek!

Doporučujeme

Články odjinud