Kelly Osbourne: Její cesta vede vzhůru

Kelly Osbourne: Její cesta vede vzhůru

Pro Kelly Osbournovou (26), která se od dvanácti let potýkala ze závislostí na alkoholu, s obezitou a nízkým sebevědomím, nebyla cesta do první ligy jednoduchá. Přesto v ní má (už) své stálé místo.

Kelly nikdy nebyla rozkošným andílkem s tělem nymfy. Naopak často byla přistižena, jak se cpe smaženými brambůrky nebo hamburgery, případně jak opouští protialkoholickou léčebnu. K hubnutí Kelly donutila až účast v americké verzi soutěže Když hvězdy tančí. Během několika měsíců se Kelly podařilo zhubnout téměř 24 kilo. Nyní váží 51 kg, což je na její drobnou postavu (157 cm) tak akorát. I po ukončení soutěže cvičí třikrát týdně a pro zrychlení metabolismu jí často a v malých dávkách. Pravidelně před spaním si dává malou svačinku. Nová Kelly s novým tělem se v prosinci objevila na titulní straně magazínu Shape - v bikinách! A časopis Fitness jí dokonce udělil titul celebrity s nejpřitažlivějším tělem Hollywoodu!

Z punkerky modelkou

Fantastická proměna ošklivého káčátka dokonce učarovala i Madonně, která od loňského roku navrhuje společně se svou dcerou Lourdes pro značku Material Girl. Oblečení je určené hlavně pro rebelskou mládež, s čímž musí korespondovat i tvář značky. Tou první byla v loňském roce hvězda seriálu Gossip Girl Taylor Momsen. Když se blonďatá herečka okoukala, na internetových stránkách značky se objevila zpráva, že se zoufale hledá nová tvář. A nakonec jí není nikdo jiný než Kelly Osbourne, kterou si Madonna vybrala proto, že je „vždy svá“. S tím musí každý souhlasit.

ČTĚTE TAKÉ:
Brožová se opila během natáčení!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud