Kirstie Alley zhubla 40 kg a radikálně změnila svůj šatník!

Kirstie Alley zhubla 40 kg a radikálně změnila svůj šatník!

Na jaře rozvířila korpulentní herečka Kirstie Alley hollywoodský rybníček svým rozhodnutím zúčastnit se televizní soutěže StarDance a slibem, že zhubne 25 kilogramů.

V průběhu soutěže skutečně shodila - dokonce 40 kilogramů. A také radikálně změnila svůj šatník. Dříve nosila neforemné hábity, dnes předvádí své sexy tělo v těsných šatech s hlubokým výstřihem.

Šedesátnice Kirstie Alley se dostala během pár měsíců do špičkové formy a přestože byla v soutěži nejstarší, skončila na úžasném druhém místě. Ve StarDance s přehledem převálcovala všechny vychrtlé krásky, a diváky okouzlila svým šmrncem a sex-appealem. Životní osud Kirstie dokazuje, že každý problém se dá vyřešit, a na své internetové stránce herečka motivuje spoustu žen k rozhodnutí konečně zhubnout.

A i když nakonec herečka soutěž nevyhrála, v boji s nadváhou zvítězila na plné čáře. Po newyorských ulicích si vykračuje v sexy modelech od renomovaných návrhářů, jejím poznávacím znamením se staly černé legíny a luxusní lodičky na vysokém podpatku od Christiana Louboutina. Šedesát let by jí nikdo nehádal…!

Snad tentokrát Kirstie dopomůže k udržení váhy předsevzetí, že se bude tanci věnovat i nadále. Časy, kde snědla ke svačině půl bochníku chleba, k večeři půlkilový biftek s velkým talířem hranolků a k tomu sklenici majonézy zůstanou už navždy minulostí…


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Kateřina Kristelová: Druhé dítě už mít nebudu!

Doporučujeme

Články odjinud