Kmotřenka prince Charlese má svou vlastní kolekci vůní!

Kmotřenka prince Charlese má svou vlastní kolekci vůní!

Britská módní ikona India Hicks, návrhářka, spisovatelka a modelka se stala v roce 2006 kreativním partnerem značky Crabtree & Evelyn a od té doby stále zdokonaluje kolekci nesoucí své jméno. Kromě toho udává směr anglickému módním světu a svým přístupem k estetice v každodenním životě jen potvrzuje své kořeny

Narodila se v Londýně, předky však má v Barceloně a její otec David Nightingale Hicks se proslavil jako interiérový architekt. Její dědeček byl posledním vicekrálem Indie - odtud její křestní jméno - a jejím kmotrem je Charles, Princ z Walesu.

Hodně cestovala po celém světě a věnovala se studiu umění a fotografie. Působila jako modelka pro značky jako Ralph Lauren a další. Spolu se svým mužem vydala několik knih o životním stylu, fitness a kráse.

V současné době žije s manželem a dětmi na malém ostrově, který je součástí Baham. A právě příroda, která ji zde obklopuje, je pro ni nevyčerpatelným zdrojem inspirace. Každá vůně je doprovázena řadou luxusní tělové péče, postavené na přírodních ingrediencích, parfémů, vonných svíček a rozprašovači interiérových vůní.

Kolekce je plná vůně purpurových orchidejí a v noci kvetoucího jasmínu, ze kterého na vás dýchne nálada nočních procházek tropickou zahradou.

POŠLETE SVŮJ PŘÍBĚH
Staňte se přispěvatelkami Dama.cz a vyhrajte luxusní kosmetický balíček!

Doporučujeme

Články odjinud