Krása vychází zevnitř

Krása vychází zevnitř

Každý z nás chce dobře vypadat a zdravě se cítit. Zdraví a krása jsou vždy nerozlučně spojeny s vyváženou stravou, ale stres a hektické tempo dnešní doby jsou hlavní příčinou toho, že věnujeme méně času vaření a správnému stravování.

Studie prokázaly, že živiny jsou pro zachování zdravého vzhledu pleti stejně důležité jako kosmetické prostředky; navíc působí proti procesu stárnutí a podporují celkové zdraví organismu. Pokožka potřebuje vyživit jak zvenku, tak i zevnitř. Stav kůže a těla závisí právě na vyrovnané kombinaci živin.

Kosmetické přípravky hrají v péči o pokožku důležitou roli; pronikají do epidermis, hydratují, zjemňují a zlepšují vyrovnanost pokožky. Nemohou však proniknout vnitřní dermální vrstvou pod povrchem pokožky. Právě zde může působit a zlepšit funkce pokožky doplňková péče zevnitř.

Společnost Oriflame se inspirovala moudrostí přírody, spojila ji s tím nejlepším z vědy a nyní na trh přináší bezpečný a snadný způsob, jak doplnit tělesný příjem nezbytných živin, a tak posílit přirozenou krásu zevnitř. Společně s předními švédskými vědci a odborníky na výživu vznikl program Wellness by Oriflame. Portfolio Wellness by Oriflame je vyvinuto tak, aby doplnilo potřebu živin v běžné denní stravě, a tak pomohlo rozvinout krásu, která vychází zevnitř, spolu s fyzickou a duševní pohodou. Řada Wellness produktů od Oriflame obsahuje přírodní nápoje Natural Balance, Balíček Wellness pro muže, Balíček Wellness pro ženy, multivitaminy, minerály, Omega 3 a Švédský komplex pro krásu.

NÁPOJE NATURAL BALANCE

Nápoj Natural Balance představuje ideální podpůrný prostředek ke zdravému shození kil, a navíc skvěle chutná. Je praktický, bezpečný a prokazatelně účinný.

Vypijte nápoj 30 minut před hlavním denním jídlem a výsledky se dostaví okamžitě: • Zmírňuje pocity hladu a chuti na sladké • Budete méně jíst a zhubnete • Získáte více energie a lepší schopnost soustředit se Výsledky můžete ještě podpořit užíváním nápoje před ostatními jídly během dne.

Nápoj Natural Balance je výsledkem více než osmiletého intenzivního švédského výzkumu pod vedením profesora Stig Steena. Při pravidelném užívání nápoje Natural Balance k normální denní stravě dokládají studie výrazné zlepšení tělesného zdraví, vyrovnanou váhu a hladinu energie. Tělo je zásobováno základními živinami, které potřebuje k účinné obnově buněk udržujících po celý den stabilní hladinu cukru a inzulinu v krvi.

Soutěž s oriflame

Nechte zazářit svou vnitřní krásu – s Oriflame je to snadné! Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a na 3 z vás čeká balíček s Nápojem Natural Balance v hodnotě 799 Kč.

Na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz se dozvíte více o řadě Wellness by Oriflame a můžete si prolistovat katalog on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň a poradců, kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz. Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat. Spoustu zajímavých tipů, nápadů a reportáží naleznete na webové televizi na http://www.tv.oriflame.cz>www.tv.oriflame.cz

Doporučujeme

Články odjinud