Krásné a pěstěné ruce

Krásné a pěstěné ruce

Většina žen investuje nemalé prostředky do drahých pleťových krémů, aby co nejvíce oddálily projevy přibývajícího věku, zredukovaly vrásky a vyhladily pleť obličeje.

Ale dostatečnou péči bychom měly dopřát také rukám. Jejich vzhled na nás často prozradí mnohem více, než bychom si přály. Proto i pokožce rukou dopřejte zábal – natřete je silnou vrstvou výživného krému nebo speciálního krému na ruce, pak je vložte na 30 minut do mikrotenových sáčků a natáhněte froté rukavice nebo ruce zabalte do froté ručníku.

Tento zábal můžete aplikovat při sledování svého oblíbeného seriálu nebo můžete jít v rukavicích spát. Teplo zlepší vstřebávání tukovitých látek a ruce budou ráno vláčné, hebké a dokonale ošetřené. Nebo dopřejte svým rukám relaxační masáž.

Použijte vhodný krém, který jemně vmasírujte do pokožky. Začněte od konečků prstů a pokračujte až k zápěstí. Pro zbavení se stresu a současně procvičení prstů a dlaní můžete jemně stlačovat malý gelový míček anti-stress ball, který z vašich rukou odvede veškerou nervozitu a napětí.

NIVEA výživný krém na ruce a nehty má bohaté složení s olejem z makadamiových oříšků a vitamínů, které posilují ochrannou vrstvu pokožky. Zároveň intenzivně hydratuje a pečuje o zdraví nehtů i jemné kůžičky kolem nich. Cena 79,90 Kč.

Dermacol Beautiful hands zvláčňující krém na ruce poskytuje namáhané pokožce rukou i nehtům péči a ochranu po celý den. Účinná kombinace glycerinu, vitaminu E a panthenolu pokožku regeneruje, hydratuje a zklidňuje. Lehce se vstřebávající krém vaše ruce zjemní a zahalí je do hebkého sametu. Jemný krém vytváří na pokožce ochrannou bariéru. Cena 59 Kč.

Vichy Essentielles revitalizační krém na ruce s vyživujícím složením speciálně pro namáhané ruce. S polyfenoly z růže a bez parabenů. Polyfenoly v přírodě chrání květiny před negativními vlivy vnějšího prostředí a stejnou ochranu poskytují naší pokožce. Cena 89 Kč.

ČTĚTE TAKÉ:
V barvě velbloudí srsti!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud