Krásné poprsí bez operace

Krásné poprsí bez operace

I bez plastického chirurga můžete mít prsa větší o jednu velikost a pevnější až o 36%. Přinášíme vám tip na zlepšení vzhledu vašich prsou přirozenější cestou, než je plastická operace.

Celosvětový bestseller od značky Talika je cenově dostupný a efekt větších a pevnějších prsou by měl být znát už za šest týdnů. O jaký produkt se konkrétně jedná? Inovované Bust Serum 2.0., které bylo původně uvedeno na trh už v roce 2009, obsahuje zajímavé aktivní látky, jejichž působení zvětšuje a zpevňuje prsa. Výtažky z kůry keře mukul, který je používán v indickém ajuvérdském lékařství, zvětšují objem tukových buněk v podkoží a tím i objem prsou. Hyaluronová kyselina zachycuje a udržuje vodu v pokožce a tak ji intenzivně a dlouhodobě hydratuje. Další „zázračnou“ látkou jsou výtažky z plodů afrického stromu kigelia africana, které jsou schopny urychlovat produkci kolagenu a aktivovat regeneraci buněk. Sérum je nutné používat již zmíněných 42 dní. Věříme, že při pravidelné aplikaci vás tento kosmetický bestseller nezklame.

Bust Serum 2.0. můžete zakoupit v našem butiku

Pokud chcete krásu vašich prsou podpořit nejen kosmetikou, ale i doplňkem stravy, určitě sáhněte po směsi 8 bylin v podobě preparátu Beauty Bust Balance. Jedna z obsažených bylin, konkrétně Andělika čínská je dokonce označována jako ženský žen-šen. Nejen, že obsahuje látky podporující růst poprsí, ale také příznivě působí při léčbě ženských onemocnění. Upravuje nepravidelnou a bolestivou menstruaci, odstraňuje návaly horkosti a další příznaky klimakteria. Z dalších bylin vám bude určitě známější Máta peprná, Pampeliška lékařská nebo např. Přeslička rolní. Všech 8 bylin vám nejen zkrášlí poprsí, zjednodužší klimakterium či menstruaci, ale také vám pomůže s problémy, které právě hormonální nerovnováha vyvolává – nervozitu a stres. Balení obsahuje 120 kapslí, jenž vám při správném dávkování vydrží jeden měsíc.

Beauty Bust Balance můžete zakoupit v našem butiku


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud