Lady Gaga – šílenství jako součást image

Lady Gaga – šílenství jako součást image

Probíhající týdny módy přitahují pozornost nejen předváděnými modely, ale i celebritami, které je navštěvují. V Londýně vzbudila největší pozornost Lady Gaga, která se objevila v modelu připomínajícím burku a v podivné květinové helmě.

Lady Gaga proslula šílenými módními kreacemi, které nosí s patřičným sebevědomím. Objevila se už například v kostýmu z čerstvého masa, v modrých či zelených vlasech, nebo na tak vysokých podpatcích, že ji museli asistenti nést na nosítkách. Když se objevila na módní přehlídce extravagantního britského návrháře Phillipa Tracyho, aby celou událost zahájila svým vstupem na molo zahalená do modelu připomínajícího burku, vzbudila jako vždy zaslouženou pozornost.

Později se převlékla do jiného outfitu a zvolila neméně nápadnou kreaci – helmu z květinových květů, která pochází z Tracyho dílny. Lady Gaga pokračuje ve své krasojízdě a v Londýně se stavila tak trochu i v rámci upozornění na nadcházející světové turné Born This Way Ball, které vypuklo 22. září v Paříži. Na turné zároveň propaguje i svůj první parfém Fame. Možná právě v důsledku velkého pracovního vytížení Lady Gaga přibývá na váze, prý se její křivky obohatily o 11 kg. Ten největší stres ji ale teprve čeká, protože turné skončí až 16. března příštího roku koncertem v Miami.

Zpěvačka Lady Gaga předváděla módní kolekci od Philipa Treacyho na londýnském týdnu módy.

Foto: www.dailymail.co.uk

Doporučujeme

Články odjinud