6
Fotogalerie

Lenka si vybírá podprsenku 75 D, pomůžete jí?

Jestli si myslíte, že prodávat spodní prádlo je nuda, nuda a šeď, hned vám můžeme ukázat, že tomu tak není. V tomto roce jsme si pro vás připravily články o dívkách a ženách, které skutečně nakupují v naší "Poradně správných velikostí podprsenek v Bílé labuti", tentokrát to bude příběh o Lence a její podprsence 75 D.

Když k nám přišla Lenka do poradny v Bílé labuti poprvé, tak byla na rozpacích, jakou má vlastně velikost podprsenky. Před nějakým časem výrazněji zhubla a od té doby se do té správné podprsenky stále nemůže trefit. Prodavačky spodního prádla mají speciální metry, které jsou podobné krejčovským, ale na rubu mají vyznačené číslování. Tento metr jim pomáhá v určení orientační velikosti podprsenky. Skutečná velikost se zjistí až v kabince při zkoušení. Lenka měla 75D. Po zhubnutí je lepší poprsí podpořit vyšším středem podprsenky, a tak jsme nejdříve Lence vybraly podprsenku Poetry Feelings W. Líbí se Vám v ní?

Lenka by však raději mírně vyztuženou podprsenku beze švů. Nabídli jsme jí podprsenku Elegant Angel Curves WP s moldovanými košíčky, ty jsou neprůhledné a mají tvarující efekt. Ale hlavně, a to je pro Lenku nyní důležité, tato podprsenka má také vyšší střed. Lenka v ní vypadala jako nevěsta, ale nesměly jsme jí to říkat. Tak co říkáte této podprsence, je dobrá?

Jako třetí si Lenka oblékla podprsenku Cool Sensation WHP v černé barvě. Je to nový typ podprsenky, ale co hlavně dívky a ženy zajímá, že je vyztužená, s kosticí a vyrábí se až do velikosti košíčků F. V této podprsence se Lenka cítila opravdu dobře a bezpečně. Myslíte si to také?

Protože Lenka má velikost 75D, chtěla také zkusit podprsenku zmenšovací. Jak taková podprsenka sedí a jak funguje. Vybrali jsme jí Comfort Minimizer W, který si často kupují mladší dívky a ženy, které mají větší prsa. Líbí se jim, že podprsenka je zcela hladká a vhodná pod tričko. Poprsí je v podprsence pevně zafixováno, speciální střih opticky poprsí zmenšuje. Zmenšovací podprsenky se prodávají opravdu hodně, v naší prodejně je máme do velikosti košíčků F až G. Má si Lenka vybrat zmenšovací podprsenku?

Zdraví prodavačky Martina a Laďka z „Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti“ (1. patro)

Více info: podprsenky-poradna.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Hana si vybírá podprsenku 95E, pomůžete jí?

ČTĚTE TAKÉ:
Inspirujte se klobouky vévodkyně z Cambridge

Doporučujeme

Články odjinud