Letní bronz

Letní bronz

Chcete získat přirozený bronzový nádech pleti i bez vystavování se nebezpečným slunečním paprskům? Pak vsaďte na jednoduché tipy, které jsme pro vás připravili.

Nová kolekce Brandied Bronze od Clinique pro letošní léto vám bude evokovat svůdnost horkých dní a nocí. Bez ohledu na tón pleti se tváře zdravě rozzáří, oči získají jiskru díky perleťovým stínům a rty vysušené sluncem budou krásně hydratované a jemné.

Váš letní look bude přirozený, hravý a bezstarostný. Jako léto samotné! Tak si ho užijte!

Oční stíny Colour Surge Eye Shadow nabízí šest různých, sladěných odstínů, které lze aplikovat kombinovaně či samostatně. Nechte se unést paletou skvělých barev v nových odstínech Super Shimmer.

S pudrem True Bronze Pressed Powder Bronzer získáváte odolnou, bohatou barvu, která se snadno aplikuje i v průběhu dne. Při samostatné aplikaci vytváří pleť „políbenou sluncem“, skvěle doplňující širokou škálu tónů pleti. Jedinečný odlehčený pocit Vám pomůže dotvořit přesnou míru „opálení“, kterou si přejete. Konečným výsledkem je krásná, opálená pleť, aniž byste se musely vystavovat škodlivým účinkům slunce.

Tento lesk dodá vašim rtům zářný lesk po dobu až osmi hodin! Ochranný faktor SPF 15 chrání vaše rty před škodlivými slunečními paprsky. Hydratující formule rty chrání proti vysoušení a popraskání, dodává jim pocit vlhkosti po celý den. Je dokonalým doplňkem pro letní dny.

NÁŠ TIP: letní „bronz“ řadu má téměř každá značka dekorativní kosmetiky na trhu, proto pokud máte omezený rozpočet, můžete si vybrat dle libosti a budete stejně neodolatelná. Nikdy nezapomínejte respektovat přirozený odstín vaší pleti, který by neměl být výrazně světlejší než pudr samotný, abyste se vyhnula nehezkým flekům.

ČTĚTE TAKÉ:
Mareš si užívá s novou milenkou!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud