5
Fotogalerie

Letní kosmetické vychytávky

Létní sezóna se nám překlopila do druhé poloviny, ale nezoufejte, stále je před námi spousta příjemných letních dní. Zpříjemněte si prázdninové dny s kosmetickými novinkami, které vám zaručeně zvednou náladu.

Aquasource Skin Perfection od Biotherm Biotherm přichází s 24hodinovou hydratací zdokonalující texturu pleti – nová péče o pleť Biotherm Aquasource Skin Perfection působí proti dehydrataci a ztrátě jemnosti pleti, proti viditelným pórům i mdlému tónu pleti.

Obsahuje vysokou koncentraci čistého termálního planktonu, která odpovídá 5000 litrům termální vody. A jeho chladivá textura je požitek, který si nemůžete nechat ujít! Pleť je rozjasněná a hloubkově hydratovaná, napětí mizí. Pokožka znovu získává dokonalou texturu a zdravě vypadající tón. Cena 1320 Kč.

Lesky na rty s vůní jahod od Dermacolu Zářivé lesky s vůní jahod dodají rtům svěží vzhled „mokrých“ rtů. Ultra lehká gelová textura rty jemně vytónuje a propůjčí jim intenzivní lesk, který ještě více podpoří světlo odrážející třpytky.

Příjemný pěnový aplikátor zajistí snadné vykreslení rtů a nanesení lesku. Obsažené UVB filtry ochrání rty během celého dne před volnými radikály. K dostání ve 12 zářivých odstínech pro neodolatelně svěží a svůdné rty. Cena 89 Kč

Tropiques Minérale Magic Brush od Lancôme Stačí několik jednoduchých stisknutí tlačítka a tento promyšlený štětec uvolní čisté minerální okry, které pleť zkrášlí přirozeně působícím a zářivým letním tónem. Bronzová a lehce třpytivá pleť, ramena i dekolt zůstávají zalité takřka magickým světlem. Pudr je natolik jemný a lehký, že ho na povrchu pleti stěží pocítíte.

Velmi praktický Tropiques Minérale Magic Brush se dokonale hodí k modernímu životnímu stylu: snadno se vejde do kterékoli kabelky a postará se o překrásně tónovaný vzhled po celý den. Je k dispozici ve dvou verzích, měděné a zlatavé.

Náš tip pro vaše oči: Aquasource Eye Perfection od Biotherm Aquasource Eye Perfection se stará o 24hodinovou non-stop hydrataci a působí proti jemným vráskám vznikajícím kvůli dehydrataci. Odstraňuje otoky očí a působí proti kruhům pod očima.

Díky důmyslnému roll-on aplikátoru se třemi chladivými kuličkami umožňuje během aplikace zároveň i účinnou masáž okolí očí. Péče obsahuje vysokou koncentraci Čistého termálního planktonu (odpovídá 5000 litrů termální vody), který napomáhá v boji proti vráskám zapříčiněným dehydratací pokožky.

Krystalky manganu napomáhají mikrocirkulaci, čímž působí proti otokům, a přispívají i k rozjasnění pleti. Prosvětlující kalcium působí proti tmavým kruhům pod očima. Cena 890 Kč.

ČTĚTE TAKÉ:Alice Bendová se raduje - manžel ocenil její sexuální scénu!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud