Letní sen s bronzovým opálením.

Letní sen s bronzovým opálením.

Touhy žen jsou nekonečné. Jejich splnění v nás vyvolává pocity štěstí, vítězství, dosažení v minulosti nemožného. Léto je obdobím, kdy snad každá žena touží po dokonalé postavě. Plavky odhalí to, co jinak umíme pěkně maskovat. A ukázat dokonalou pleť, hladkou lesknoucí se bronzovou pokožku těla v odrazu slunečního světla. Která žena to nechce? Jediný opalovací olej stimulující bronzové opálení nám splní náš letní sen.

Laboratoire BIODERMA ví, o čem ženy sní a plní jim jejich touhy. Přináší novinku Photoderm Bronz Olej SPF 30. Tento suchý transparentní olej je bez mastného efektu. Vysoká ochrana pokožku chrání před nežádoucími účinky slunečního záření. Podpůrné látky stimulují přirozené opálení, které je intenzivnější a vydrží na pokožce déle.

Díky svému unikátnímu složení v patentovaném komplexu BUNĚČNÉ BIOprotekce ® dokáže spolehlivě ochránit DNA kožních buněk, zachytit volné radikály a bojovat tak efektivní proti stárnutí pokožky . Nastříkat suchý olej na pokožku, jemně rozetřít a už se jen nechat unášet ve víru myšlenek a tužeb dál. Léto, voda, slunce, dokonalá bronzová pokožka ... být dokonalá je tak jednoduché. Photoderm Bronz Olej SPF 30 je ode dneška součást naší kabelky.

Laboratoire BIODREMA myslí i na ty, kterým olejová textura nevyhovuje. Lehké mléko ve spreji, se kterým spolu se sluncem docílíte bronzové opálení nabízí ve více variantách: Photoderm BRONZ SPF 50 + na tělo a fluid na obličej, Photoderm BRONZ SPF 30 a nyní i aktuální novinku Photoderm BRONZ SPF 15.

Občas se stane, že to se sluněním přeženeme a potřebujeme akutní pomoc. Photoderm After Sun SOS je první pomoc při spálení pokožky sluncem. Intenzivní zklidňující sprej pokožku okamžitě zchladí, hydratuje a zároveň zajistí prodloužení opálení. Sprej s efektem mlhy není třeba roztírat , stačí nastříkat na postižená místa.

Aby BIODERMA plnila i další vaše touhy, připravila pro vás zajímavou soutěž. Více na www.photoderm.cz

EXKLUZIVNĚ V LÉKÁRNĚ! BIOLOGIE V SLUŽBÁCH DERMATOLOGIE www.bioderma.com

Doporučujeme

Články odjinud