6
Fotogalerie

Letní účesy

Jak kroutit, motat či zaplétat dlouhé vlasy? Aby nám nevadily při sportu, toulkách městem nebo na pláži, ale zároveň byly skvostným večerním doplňkem jakoukoliv letní party…

Každý den můžete změnit svůj účes. Vybrali jsme pro Vás 3 manuálně nenáročné účesy. Na www.nivea.cz/ucesy najdete instruktážní video, se kterým je zvládnete bez potíží

1. "Romantický cop" je skvělý a jednoduchý účes pro jakoukoliv příležitost, a zabere vám maximálně 5 minut. Vlasy vyfoukejte směrem, jakým budete splétat cop. Pro větší objem použijte při foukání vrchní části vlasů velký plochý kartáč.

Vlasy na temeni lehce natupírujte, lépe tak udrží tvar. Všechny vlasy přesuňte k jedné straně a zapleťte do copu. Účes zafixujte lakem. Pro mírně rozcuchaný efekt jednotlivé prameny v copu oddělte a volné prameny okolo obličeje lehce natupírujte. Dosáhnete tím modernějšího a jemně ženského vzhledu.

2. "Hladký uzel" představuje dokonale uhlazený styl. Působí sexy i nepřístupně, a nikdo Vás nemine bez povšimnutí. Rozdělte vlasy na straně pěšinkou. Snadno ji vytvoříte pomocí špičky hřebenu. Vetřete do vlasů pěnové tužidlo. Na obou stranách vlasy pročešte plochým kartáčem, aby si udržely hladký tvar. Stáhněte je na straně do ohonu.

Zatočte ohon dokola, dokud se nebude přetáčet zpátky a pak stočte do uzlu. Některé konečky nechte vyčnívat ven. Účes upevněte ze všech stran asi čtyřmi vlásenkami. Zasuňte je kolmo k uzlu a ze strany zatlačte dovnitř. Nastříkejte na vlasy Finální sprej a uhlaďte je rukou. Zkrotíte tak rozlítané vlasy a dodáte účesu vysoký lesk.

3. Tento „načechraný účes“ lze využít v každé situaci. Je propracovaný, a přece nedbalý. Vrchní část vlasů vpředu oddělte hřebenem a připněte sponkou. Zbylé vlasy stáhněte na straně do volného ohonu. „Tento načechraný účes má mnoho variant. Záleží jen na Vás, kde si vlasy sepnete na temeni, na zátylku, prostě kdekoliv chcete!

Ve všech případech použijte stejný postup,“ upřesňuje Sally Brooks, vlasová stylistka značky NIVEA. Natočte postupně všechny prameny v ohonu na kónickou kulmu tak, aby byl celý ohon zvlněný. Prameny v ohonu lehce natupírujte. Natupírované prameny obtočte kolem uzlu a upevněte asi čtyřmi vlásenkami.

Zasuňte je kolmo k uzlu a ze strany zatlačte dovnitř. Rozpusťte vrchní část vlasů, rozdělte na jednotlivé prameny a postupně nakulmujte. Pročešte prsty natočené prameny, účes tak bude bohatší a nadýchanější. Poté je připněte k ohonu. Hotový účes zafixujte lakem a lehce dotvarujte prsty.

Ve spolupráci se značkou Nivea.

ČTĚTE TAKÉ: Belohorcová je z dcery unavená, ale chce ještě syna!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud