Liposukce Live

Liposukce Live

Sledujte odsávání tuků v přímém přenosu! Odstranění nadbytečného tuku z partií jako jsou paže, boky, stehna, kolena aj. v dnešní době máme mnoho invazivních i neinvazivních metod, které využívají moderních technologií.

http://www.fashionstarstv.cz/userfiles/video/config.txt&flv=http://www.fashionstarstv.cz/userfiles/video/beauty/beauty_liposukce_2011.mp4&startimage=http://www.fashionstarstv.cz/userfiles/video_images/medium/lipo2-1300541196.jpg" />

Všechny nabízí rychlé a bezbolestné hubnutí, ale samotný výsledek zjistíte až po samotném zákroku, což někdy bývá za dlouhé týdny a výdaje jsou poměrně vysoké.

My jsme navštívili na jedné pražské klinice známého českého plastického chirurga MUDr.Paulise a ten nám objasnil, jak se ve škále metod zorientovat. Ovšem hlavně nám ukázal jednu z nich, kterou sám provádí jako jediný v České republice, a to kombinovanou liposukci,tzv. Combi-lipo.

Ta každé ženě zaručí okamžitý a viditelný výsledek, bez bolesti a bez potřeby mnoha opakovaných nekonečných návštěv salonu jako nabízí jinde. Na začátek si však vysvětlíme základní pojmy, které Vám ještě možná nejsou jasné. Mnoho salonů a klinik nabízí služby tzv. bezbolestné liposukce, ale ve skutečnosti se jedná pouze o lipolýzu. Ovšem to už se málokdo před zákrokem dozví. Jaký je mezi nimi rozdíl?

Co je to liposukce? Liposukce je zákrok, při kterém jsou zásoby tuku odstraněny za účelem formování těla. Liposukce zlepšuje kontury a tvar těla rozrušením a odstraněním podkožního tuku pomocí kovové kanyly, která je hadicí napojena na přístroj, jenž vytváří podtlak, a umožní tak odsátí tuku z požadovaných oblastí.

Odsávací kanyla je do těla vpravována krátkými, maximálně několik centimetrů dlouhými řezy, které obvykle chirurg umisťuje do přirozených záhybů kůže, aby po zhojení byly co nejméně viditelné. Tuto metodu liposukce lze použít na modelaci především břicha, boků, hýždí, stehen, kolen, horních partií paží, brady, tváří a krku. Liposukce je vhodná tehdy, pokud máte tukové zásoby v tzv. problémových partiích vašeho těla, které nelze odstranit cvičením ani dietou. Pomocí liposukce nelze řešit silnou nadváhu nebo dokonce obezitu!

Co je lipolýza? Ultrazvukovými vlnami jsou zásobní tukové buňky rozbity (rozloženy nebo rozštěpeny) přibližně v hloubce 1 - 2 cm pod kožním povrchem. Uvolněné zásoby tuku jsou potom přirozenou cestou postupně dopraveny mízními cévami do krevního oběhu, následně zpracovány játry a využity jako přirozený zdroj energie pro látkovou výměnu. Tento proces trvá celkem 2-3 týdny od zákroku.

Rozdíl mezi oběma je zřejmý a zásadní, ale o tom se většinou ani před zákrokem nedozvíte. Více se informujte o ošetření, které se chystáte podstoupit, i když je to třeba jen v kosmetickém salonu.

Co je metoda Combi-lipo? Jedná se o mini invazivní liposukci v lokální anestezii na bázi unikátního spojení nejmodernějších přístrojů Body-Jet, Smart-Lipo a LPG. Přístrojem Body-Jet působením vodního paprsku s místním anestetikem bezbolestně a jemně odsajeme tuk z problémových partií a následným použitím laserového paprsku přístroje Smart-Lipo vypneme kůži.

Unikátní spojení těchto dvou přístrojů násobí účinky liposukce a tukové buňky jsou z těla odstraněny maximálně ohleduplně a jednou provždy. Po několika dnech po zákroku doplníme rekonvalescenci technikou LPG a dovedeme zákrok do absolutní dokonalosti. LPG urychlí hojení, vypne pokožku, vyhladí jizvy a mimo jiné tento proces napomáhá k rozproudění lymfatických cest, a tudíž je dobrý i na boj s celulitidou.

V naší reportáži můžete vidět záznam zákroku po jeho celou dobu. Pan Doktor Paulis znovu osvětlí, jak celý postup probíhá a jaké výhody skýtá.

Já, jako žena, která chce výsledky ihned vidět, jsem byla nadšena. Tzv. Weekend surgery (v pátek jste odoperováni a v pondělí jdete do práce) je ideální způsob jak se rychle zbavit tuků a v pondělí přijít do práce ve velikosti S.

foto: archiv Mudr.Paulise



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Co o vás prozradí barva spodního prádla?!

Doporučujeme

Články odjinud