Londýnský Týden módy: Model v ženských šatech!

Londýnský Týden módy: Model v ženských šatech!

Londýnský Týden módy byl letos výjimečný v mnoha ohledech, jedním z nich byla zcela jistě účast krásné, štíhlé a světlovlasé modelky z Melbourne. Nikdo by totiž na první pohled, pokud to nevěděl dopředu, nepoznal, že pod kostýmem se skrývá muž jménem Andrej Pejić.

Devatenáctiletý bosenský Australan jemných rysů byl na přehlídkovém molu dokonale přesvědčivý jako žena.

Vlevo: Andrej Pejić v šatech pro Rihannu Vpravo: Andrej Pejić

Andreje vysokého 185 centimetrů objevili na ovocném trhu v Melbourne, když mu bylo sedmnáct. Návrháři jsou od té doby z jeho lícních kostí, dlouhých blond vlasů a štíhlé postavy paf, v jejich dámských návrzích prý vypadá dokonaleji než mnohé modelky. Co na tom, že má v kalhotkách schovaný penis.

V módní branži ale není Andrej žádným nováčkem. Pracoval už pro Jeana Paula Gaultiera a objevil se také na večírku časopisu Vogue. Zpěvačka Rihanna si přitom šaty (mimochodem svatební) pro předávní cen Grammy vybrala ve chvíli, kdy Andreje v tom stejném modelu viděla v Paříži na Týdnu Couture.

Andrej má bosenské kořeny, ale vyrostl v Austrálii. Jeho snem je pózování pro fotografa Terryho Richardsona.

„Moc rád bych nafotil snímky pro Playboy. Být najímán jako žena mi není vůbec cizí, necítím se v tom nepřirozeně. Mí přátelé byli velmi překvapení, když mě viděli ve svatebních šatech. To zřejmě nikdo z nich nečekal, ale podporují mě,“ tvrdí Pejić.

Foto: chadwickmodels.com

ČTĚTE TAKÉ:
Zpěvačka Dasha jde na mateřskou!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud