Luxusní čas

Luxusní čas

Hodinky v sobě snoubí krásu s funkčností a představují tak praktický a zároveň módní doplněk. Často stačí kvalitní ozdoba na zápěstí a uděláte větší dojem než se spoustou jiných šperků. Pěkné hodinky patří mezi povinnou výbavu každé stylové ženy i muže s vytříbeným vkusem.

Ideálním časem na koupi nového modelu nastává právě před Vánocemi, kdy společnosti přicházejí s výraznými novinkami, limitovanými edicemi a zajímavými inovacemi. Hodinky již dávnou nejsou jen pouhým ukazatelem času, ale symbolem vkusu, společenského postavení i módním doplňkem.

Patek Philippe

Firma Patek Philippe vyrábí své hodinky velmi precizním způsobem, i aktuální novinky mají mechanické strojky s Ženevskou pečetí zaručující tu nejvyšší kvalitu. Norma se u této značky nevztahuje pouze na strojek, ale na celé hodinky. Novinkou letošní roku je platinová verze pánského modelu Grand Complications. Ebenově černý číselník v kombinaci s lesklým kovem vypadá velice elegantně a nadčasově. Chronograf s 30minutovým sčítačem je vybaven ukazatelem měsíčních fází, indikátorem dne/noci a sekundovým ukazatelem. Věčný kalendář zobrazuje den v týdnu a měsíc v okénkách, datum a přestupný rok ukazují ručky. Specialitou je i černý pásek z krokodýlí kůže.

Omega

Kouzlo módních fialových odstínů a krásy zářivých diamantů se snoubí ve speciálním zimní modelu Constellation švýcarské značky Omega. Dokonalé v každičkém detailu jsou hodinky s ciferníkem lemovaným nádhernými drahokamy, od kterých nelze odtrhnout zrak. Diamanty tvoří i číselník, což dělá z tohoto modelu opravdu exkluzivní záležitost.

D.I.C.

Pánské hodinky Diamond Night s 20 diamanty briliantového brusu a safírovým sklem jsou vyrobeny ve Švýcarsku a za jejich originálním designem stojí společnost D.I.C. S těmito hodinkami nemusíte chodit jen do společnosti, ale dokonale se hodí i na sport. Jejich vodotěsnost je účinná až do 50 metrové hloubky. K zajištění dlouhotrvající vodotěsné funkce je vždy po kontaktu s mořskou vodou, chemikáliemi či jinými látkami očistěte čistou vodou. Hodinky jsou dokonce odolné proti hrubšímu zacházení a nárazu. Přesto je ale nevystavujte zbytečné zátěži, která zkracuje životnost jakýchkoli hodinek. Pořídit je můžete ve světlé nebo tmavé barvě.

Swarovski

Tento rok uvedla na trh společnost Swarovski, známá pro jedinečné křišťály a šperky z nich, kolekci hodinek, mezi kterými jasně vyniká především extravagantní model „D:Light“. Zde se snoubí technologie s designem v dokonalé harmonii. Futuristické hodinky nabízejí nový pohled na čas, super jemnou ocel zdobí 171 krystalů. Krystaly mění svou barvu, svítí a jiskří a ukazují hodinu a minuty, žádné ručičky, žádný displej, ale čistá rafinovanost vznikající několik let. D:Light jsou originální hodinky plné hravosti, ultra-moderního designu a nečekaně rafinované.

Doporučujeme

Články odjinud